Wat een goed nieuws voor iedereen! De premier van Spanje heeft laten weten dat toeristen vanaf 1 juli weer welkom zijn op Ibiza! Eindelijk goed nieuws na deze gekke tijden.

Stranden geopend

Vanaf vandaag – 26 mei 2020 – zijn de stranden op Ibiza weer ‘open’. Eerder mochten bewoners van Ibiza door de corona crisis geen eens naar het strand. Maar vanaf vandaag mag dit weer! Wat moet dit een ontzettend fijn gevoel geven voor alle mensen die op het eiland wonen..

Plan je Ibiza vakantie

Durf jij je vakantie naar Ibiza al te plannen? Naast dat je nu weer kunt zwemmen en zonnen bij de stranden, zijn er op dit moment ook al veel horeca zaken en winkels open. De grote clubs kunnen nog niet hun deuren openen vanwege corona, maar Ibiza kennende zullen er vast en zeker genoeg leuke dingen te doen zijn, op gepaste afstand. Hoe dit er uit komt te zien is nog niet bekend.

Huurauto huren zonder risico

Wist je dat je via ons heel eenvoudig en betrouwbaar een huurauto kunt huren op Ibiza? Een heel groot voordeel in deze tijd is dat je tot 48 uur van te voren kosteloos je huurauto kunt annuleren! Je zit dus nergens aan vast. Ik adviseer je dan ook zeker om zodra je je ticket geboekt hebt een auto te huren. Dan heb je nog de meeste keus en altijd het gewenste model auto.

Ibiza accommodatie

Als je een accommodatie op Ibiza huurt is het belangrijk dat je vooral even let tot tot wanneer je eventueel kunt annuleren. Wist je dat wij sinds kort ook een aantal mooie huurhuizen op Ibiza aanbieden? Hier komen de komende tijd nog veel meer huizen bij! Je checkt ze hieronder:

Share: