Welke services bied ik aan?

Huur een auto

Op zoek naar een huurauto voor je vakantie op Ibiza? Dit is via mij mogelijk. Via mijn partner kan ik een groot aanbod in verschillende auto’s aanbieden, zoals SUV's en cabrio's. Geen lange wachttijden op het vliegveld en meteen wegrijden.

Huur een boot

Wil jij ook met de wind door je haren uitwaaien op een boot, om de mooiste stranden van Ibiza en Formentera te zien? Je huurt bij mij een boot met of zonder schipper. Laat mij weten wanneer je een dagje wil varen en ik neem contact op met de eigenaar.

Boek een yoga retreat

Boek een privé yoga-retreat samen met jouw vrienden, familie, partner of groep op jullie eigen locatie. Deze yoga retreat is een dag vol gezonde snacks, mindfullness en yoga en vindt plaats in jullie eigen accommodatie.

Boek een oppas

Wil je graag een avondje uit zonder kids op Ibiza? Ik regel graag een lief, betrouwbaar Nederlands oppasmeisje voor je. De oppasmeisjes hebben veel ervaring. Stuur mij een berichtje voor beschikbaarheid en prijzen.

Huur een luxe villa

Via mij kun je diverse luxe villa's op Ibiza huren. Of je nou gaat voor een mooi huis met zicht op zee of een villa op de beste locatie op het eiland! Er zijn ook een aantal betaalbare huizen beschikbaar.

Boodschappen Ibiza

Wil je onbezorgd en relaxt je vakantie op Ibiza beginnen? Ik kan ervoor zorgen dat de eerste boodschappen klaar staan in je villa! Wat dacht je van een koude fles Cava, fruit, broodjes..
Stuur mij een mailtje met je wensen.