Als je op zoek bent naar een mooi afgelegen baaitje met een fantastisch uitzicht, heerlijke cocktails, en de heerlijkste gerechten voor een middag lang tafelen, dan is Amante Beachclub echt een aanrader.

Amante ligt afgelegen in een fantastisch mooie baai, omgeven door rotsen en planten. Deze beachclub ligt op een idyllische plek en heeft een trendy uitstraling. Op deze locatie komenheel graag. Het is echt een pareltje! De ligbedden bij Amante zien er aantrekkelijk uit en liggen heerlijk; perfect om te genieten van de zon (tip: reserveer je bedje van te voren via hun website). Indien gewenst kun je gebruik maken van een parasol. De service bij Amante is echt uitstekend, het personeel is zeer vriendelijk.

Openingstijden Amante

Amante is van medio april  tot en met medio oktober geopend van 11 uur in de ochtend tot 2 uur in de nacht. Lunchen kan tussen 13.00 en 18.00 uur, voor het diner kun je vanaf 20.00 uur terecht.

Een greep uit het menu

Amante heeft een aparte cocktailkaart en een wijnkaart. Ook voor diegene die graag alcoholvrij drinkt is er genoeg keuze aan heerlijke alcoholvrije drankjes en mocktails. 

Het menu wisselt elk seizoen, maar eerder stonden deze gerechten o.a. op de kaart: Ricottakaas ravioli met biologische spinazie met tomaten saus, Amante Gazpacho met rode biet, Zalmtartaar met guacamole en toast, Amante burger met kaas, gerserveerd met frietjes en Gegrilde kippenborst met tomaten en geroosterde prei. De desserts zijn hier ook fantastisch!

Amante en kinderen

Mocht je met kinderen willen lunchen / dineren hier; ze hebben speciaal voor de kleintjes een lekker kindermenu. (o.a. hamburgers, spaghetti en kipnuggets.) Daarnaast zijn ze gewoon heel lief en vrolijk en voelden wij met onze twee kinderen hier zeker op onze plek. Hier overdag zonnen met jonge kinderen zou ik zelf niet doen, er heerst een rustige en relaxte vibe. Het strand is niet groot en omgeven door rotsen, dus niet ideaal voor kleine kinderen. 

Trouwen en evenementen bij Amante

Naast dat je bij Amante heerlijk kunt zonnen, zwemmen en vooral heel lekker kunt eten en drinken, is het ook mogelijk om Amante Beach Club af te huren als trouwlocatie of als locatie voor een ander privé evenement. Wat is er nou mooier dan op deze idyllische plek elkaar het ja-woord te geven… Heb je trouwplannen (op Ibiza)? Kijk hier dan voor alle informatie.

Share: