Verblijf

Regelmatig krijg ik de vraag van mensen waar ze het beste kunnen verblijven op Ibiza. Helaas heb ik op deze vraag nooit één duidelijk antwoord. Je verblijf dat bij jou en je gezelschap past op Ibiza hangt van vele factoren af. Het hangt af van de periode dat je wil reizen, het geld dat je er aan wil uitgeven en waar je naar op zoek bent. Mijn tips over diverse accommodaties op Ibiza heb ik verdeeld in verschillende onderwerpen. 

Villa's op Ibiza

Klik hier voor een overzicht van villa's

Hotels op Ibiza

Lees hier meer over hotels op Ibiza

Appartementen

Alles over appartementen op Ibiza

Campings op Ibiza

Kamperen op Ibiza

Adults only hotel

Bekijk hier een adults only hotel

Zoek een hotel

Zoek hier een hotel op Ibiza

Hotel of toch villa?

Wanneer kies je een hotel of villa?

Mijn favorieten

Hier vind je mijn favoriete accommodaties!

Zoek jij een villa?

Stuur me een mailtje voor jouw wensen