Clubs Ibiza

Ibiza staat voor de meeste mensen toch wel voor: stappen tot in de vroege uurtjes, clubbing, feesten… Op Ibiza vind je de mooiste clubs van de hele wereld. Over de grootste en bekendste clubs hebben we op deze pagina’s de nodige informatie voor jullie op een rijtje gezet. Let wel, dit zijn natuurlijk niet alle clubs op Ibiza. Op Ibiza barst het ook van de strandclubs, de gay bars en de erotische clubs. Elk jaar komen er weer nieuwe clublocaties bij, maar helaas sluiten sommige legendarische clubs (zoals de Space) ook.

Klik hieronder op één van de clubs om meer informatie te lezen.

Clubtickets & partykalender
Als je naar een feest wil op Ibiza kun je op verschillende manieren kaartjes kopen. Als je geluk hebt en je ligt op het strand bij o.a. Las Salinas, zou je zo maar een kans kunnen hebben dat je een toegangsbandje krijgt van een propper van een club.. maar dan moet je wel geluk hebben 😉
In Ibiza stad, maar ook in San Antonio kun je op vele plekken clubtickets kopen. Als je de stad in loopt zie je vanzelf barretjes of winkels waar de kaarten verkopen, er wordt altijd flink reclame voor gemaakt. Ook kun je vaak bij de club zelf op de avond een kaart kopen, tenzij het uitverkocht is! Wil je van te voren al zekerheid hebben op een geldig kaartje? Koop dan je tickets online bij Ibiza Spotlight ticketverkoop. Ook vind je op hun website een uitgebreide en volledige partykalender, zeker even kijken dus!