Hippiemarkt Las Dalias

Op zo’n 10 minuten loopafstand van het centrum van het hippiedorp San Carlos vind je deze mooie en historische hippiemarkt. Dit is een van de twee grootste hippiemarkten van het eiland en zeker een bezoekje waard. Je vindt hier zo’n 200 kraampjes met een groot aanbod in producten. 

Hier geef je makkelijk je geld uit aan nieuwe lederwaren, gave Ibiza boots, sieraden, kunstwerken, witte linnen kleding en aan kunst. De keuze is reuze. In het hoogseizoen kan het heel druk zijn, maar het is – ook in de zomer – zeker gezellig. Er hangt hier een goede vibe

Tip: Plan je bezoekje aan de hippiemarkt in de ochtend om zo de drukte (een beetje) voor te zijn.

Openingstijden Las Dalias

  • Hoogseizoen: Las Dalias is in het hoogseizoen elke zaterdag geopend  van 10:00 tot 20:00 uur.
  • Laagseizoen: In de winterperiode (medio november tot en met maart) is de hippiemarkt geopend van van 10:00 tot 18:00 uur.
  • Night Market: In de zomer is er tevens op maandagavond en dinsdagavond een Night Market van 19:00 tot 01:00 uur. Lekker relaxed shoppen in de avond dus!

Sfeer Las Dalias

Op deze hippiemarkt kun je niet alleen terecht voor leuke Ibiza kleding of accessoires, maar je kunt er ook genoeg lekkers drinken of eten.

In het midden van de markt staat vaak een dj opzwepende plaatjes te draaien en kun je er terecht voor een verkoelend drankje. Wat dacht je van een cocktail in het midden van de hippiemarkt? Een hapje eten op de hippiemarkt kan ook. En als je er er echt een ontspannen dagje van wil maken dan kun je hier ook nog een massage boeken. 

Tip in San Carlos

Als je klaar bent met struinen langs de vele kraampjes en je hebt nog tijd over: Breng dan zeker een bezoekje aan Bar Anita: Misschien wel het bekendste barretje op het eiland! Het stelt niet veel voor,  maar deze (hippie) bar heeft een mooie geschiedenis. En het is altijd leuk om op een nieuw plekje een kopje koffie (of wellicht een wijntje) te drinken, toch?

Meer informatie Las Dalias

Meer info over deze hippiemarkt vind je op hun eigen website:  http://lasdalias.squarespace.com

Overnachten in de buurt van Las Dalias

Ik krijg vaak vragen waar je het beste kunt overnachten voor de leukste hotspots. Als je dicht bij de hippiemarkt wil verblijven, zoek dan een accommodatie in het Oosten van het eiland. Maar Ibiza is maar een klein eiland: binnen een uur ben je van de ene kant naar de andere kant van het eiland. En aangezien je – waarschijnlijk – tijdens je verblijf maar 1 keer naar de hippiemarkt gaat, maakt de locatie niet zo veel uit. Ik heb hier al mijn tips gedeeld over de verschillende soorten accommodaties.