Supermarkten

Boodschappen doen op het eiland is in principe geen probleem; overal op het eiland kom je diverse supermarkten tegen, vooral de Spar duikt overal op. Wil je een keer grote boodschappen doen of heb je echt specifieke dingen nodig, dan lees je hieronder een aantal supermarkt tips.

Eroski
De Eroski is een grote supermarkt, deze vind je op diverse plekken op het eiland. Dit is een prima supermarkt om bij aankomst meteen grote boodschappen te doen, voor een paar dagen. Er zit een Eroski in Santa Eulalia (Av. d’es Canar, 07840 Sta. Eulalia, Illes Balears, Spanje) en een bij het centrum van Ibiza stad (km 1 07800, Carrer de Sant Joan, 7, 07840 Santa Eulària des Riu, Illes Balears, Spanje).

Vipermercado
In het centrum van San José heb je een Vipermercado, dit is geen hele grote supermarkt maar prima voor het grootste deel van je boodschappen. Pluspunt: de verse broodjes die je hier kunt kopen bij de bakker.

Hipermercado
Op de weg van San Antonio – Ibiza stad vind je de Hipermercado. Dit is een hele grote supermarkt, een soort warenhuis. Je kunt hier voor alle boodschappen terecht; ze hebben een groot aanbod in voedingsmiddelen en beschikken over een grote vers afdeling. Tevens verkopen ze heel veel wijn, witgoed, elektronica en kleding.