1-daagse privé yoga retreat

Ben je op Ibiza en spreekt dit je wel aan: een dag vol gezonde snacks, mindfullness en yoga? Boek dan een heerlijke privé yoga-retreat via ons. Op Ibiza heb je een breed aanbod van diverse retreats, maar vaak zijn deze retreats meerdere dagen. Als je maar een kort op het eiland bent en geen tijd én zin heb in een meerdaagse retreat dan is een 1-daagse privé-retreat echt iets voor jou!

Deze privé yoga-retreat boek je samen met jouw vrienden, familie, partner of groep en wordt deel op jullie eigen locatie (bij jullie huis of villa) georganiseerd. Tijdens deze retreat word je een dag lang heerlijk verzorgd en komen lichaam en geest weer in balans.

Hoe ziet een 1-daagse retreat er uit?

Jullie villa wordt omgetoverd tot retreat centrum, waarbij we je tevens meenemen voor een (stilte) wandeling in de natuur.

Tijdens de retreat bieden we verschillende yoga stijlen aan (van yang tot yin), maar ook mindfullness, begeleide meditaties en een bijzondere wandeling komen aan bod. Wil je nog meer inspanning tijdens de retreat? Dan kunnen we ook een HIIT-training toevoegen. Mocht je een massage willen dan kun je die er ook nog extra bij boeken. Gedurende de hele dag word je getrakteerd op healthy snacks, verse juice, fruit, noten & een heerlijke lunch/picknick. 

De 1-daagse privé retreat kun je reserveren vanaf vier personen. Ben je met een kleinere groep of juist een groter gezelschap? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. 

Wil je meer weten over de organisatie die dit op Ibiza organiseert of heb je andere vragen, stel ze gerust!

Prijs 169,- p.p. (prijs is exclusief BTW)

Aanvraagformulier: