In deze tijd, waarin we alleen nog kunnen dromen over een volgende vakantie naar Ibiza of kunnen terugdenken aan één van die fijne bezoekjes aan het eiland, heb ik wel een goede leestip voor je: Life is Ibiza.

Ik krijg zelf namelijk altijd een glimlach op mijn gezicht als ik mooie beelden van Ibiza zie. Daarom was ik – vooral in deze tijd – heel blij verrast toen ik het boek Life is Ibiza van Anne Poelmans in mijn brievenbus vond. Het is een mooi dik boek met een mooie kaft. De titel Life is Ibiza spreekt meteen al aan.

Wat lees je in dit boek?

In het boek kun je veel mooie beelden verwachten van Ibiza, vooral van mooie villa’s en typische traditionele finca’s. Anne Poelmans neemt je in dit boek mee langs de mooiste huizen op het eiland. Je krijgt echt een kijkje in de huizen van diverse eilandbewoners. Er staan dan ook hele mooie pareltjes in dit boek! Het zijn ook veel design villa’s waar ik zelf niet zo snel terecht zal komen 😉 maar daarom is het des te leuker om eens een kijkje in deze prachtige huizen te nemen via dit boek.

Naast dat je je kunt verlekkeren aan alle mooie huizen kun je ook diverse achtergrondverhalen met interviews lezen van verschillende personen die op Ibiza wonen. Anne Poelmans geeft je ook tips over onontdekte plekjes. Het is zeker geen reisgids, maar ze deelt wel wat algemene informatie o.a. over tradities van het eiland.

Je waant je op Ibiza

Zelf heb ik niet zozeer affiniteit met architectuur, maar ik vind het wel heel fijn om door dit boek te bladeren en naar alle mooie beelden op het eiland te kijken. Met dit boek waan je je weer even op het mooie eiland.

Een must-have!

Voor de echte Ibiza liefhebber is dit boek dus zeker een aanwinst om thuis een mooie plek te geven in je boekenkast of op een mooie plank. Het is echt een inspiratie feel good boek wat mij betreft met daarbij een gave vormgeving. Dit boek koop je dus niet zozeer voor de tips, maar echt voor de sfeer en mooie beelden. Het boek is te koop voor € 37,99 via Bol.com.

Share: