Adverteren

Ben jij geïnteresseerd in adverteren op Ibiza Gevoel? Ik werk graag met je samen. Mijn website is uniek omdat het echt een persoonlijke website met eigen foto’s en persoonlijke tips op zijn te vinden. Ik kom al vele jaren op het eiland en deel mijn liefde voor Ibiza hier.

Ibiza Gevoel is samen met mijn social media kanalen een kleine community. Mijn website trekt maandelijks een flink aantal bezoekers aan, allemaal op zoek naar dat authentieke Ibiza-gevoel. Deze bezoekers zijn van jong tot oud, mannen en vrouwen, allemaal op zoek naar de beste tips voor alles wat met Ibiza te maken heeft. Via Instagram heb ik dagelijks veel persoonlijke contacten.

Mogelijkheden adverteren

Over adverteren op Ibiza Gevoel. Ik houd van persoonlijk en echt. Dus, als je wilt adverteren via mij, is het belangrijk dat jouw artikel past bij het Ibiza Gevoel. Het is mogelijk om op mijn website te staan met een gastblog of een ‘advertorial’. Maar ik plaats alleen blogs waar ik echt achter sta. Het is ook mogelijk om met een tijdelijke banner te adverteren op mijn website.

Een vermelding in een nieuwsbrief of een bericht op mijn social media kanalen behoort tot een optie. Op social media ben ik behoorlijk actief. Samen iets leuks opzetten? Een toffe actie of iets anders creatiefs? Laat het me weten!

Wil jij samenwerken met Ibiza Gevoel?

Wil jij samenwerken en het Ibiza Gevoel naar een hoger niveau te tillen? Vul dan hieronder mijn contactformulier in en laten we kijken hoe we jouw merk kunnen laten schitteren op mijn Ibiza platform. Ik stuur je graag mijn prijzen voor adverteren.