Huur een auto op Ibiza

Ben jij op zoek naar een huurauto voor je vakantie op Ibiza? Boek dan betrouwbaar en snel via mij je huurauto op Ibiza. Van een Fiat Panda of Fiat 500 tot een (Mini Cooper) Cabrio, SUV of Mercedes; je kunt kiezen uit een zeer uitgebreid aanbod in auto’s. Ook een Jeep Wrangler Sunrider, een Land Rover Defender of een scooter huur je via ons. Wil je een handgeschakelde auto of een automaat? Alles is mogelijk!

Als je via mij een auto huurt heb je niet alleen een ruime keus uit de verschillende soorten auto’s, maar je hebt vooral de zekerheid van een goede en betrouwbare autoverhuurder.

Ik heb een hele goede samenwerking met een autoverhuurbedrijf dat al 60 jaar op Ibiza bestaat. Ik heb een goede relatie met mijn contactpersoon op Ibiza en weet uit eigen ervaring en van mijn klanten dat zij zeer betrouwbaar zijn. Als je via mij een auto huurt zal je dan ook nooit achteraf extra kosten berekend krijgen én je hoeft bij aankomst op Ibiza nooit lang op je auto te wachten. Dit is bij vele andere autoverhuurbedrijven helaas vaak wel het geval.

Direct een auto huren?

Mocht je speciale vragen hebben of hulp nodig hebben, stuur me dan een mailtje op info(at)ibizagevoel.nl.

Waarom via mij een auto huren op Ibiza?

Het grote voordeel om via mij een auto te huren is dat je bij aankomst op Ibiza niet urenlang in de rij moet staan voordat je eindelijk de sleutels van je huurauto hebt. Daarnaast is er ook geen vervelende “shuttle” bus die je naar een kantoor verderop rijdt om daar je auto op te halen.

Er is geen kantoor op de luchthaven, maar alle auto’s worden naar de parkeerplaats naast de (vertrek)hal gebracht. We werken met een zogenaamde express check-in; van tevoren vul je via de email al veel gegevens in zodat je bij aankomst op Ibiza alleen nog het contract moet ondertekenen. Dit scheelt dus veel tijd; geen lange wachtrijen en geen papieren rompslomp zoals bij sommige autoverhuurbedrijven. Je vakantie op Ibiza kan dus snel beginnen zonder eerst lang te moeten wachten op je huurauto!

Hoe werkt het?

  • Je huurt een auto via dit formulier en je krijgt hiervan een bevestiging per e-mail. 
  • Mocht dit formulier niet werken en/of wanneer je liever direct naar ons mailt, stuur dan een mailtje naar info(at)ibizagevoel.nl met jouw voorkeur voor auto + aankomst- en vertrekdata.  Dan krijg je een persoonlijk voorstel in je mail voor een huurauto op Ibiza. 
  • Wanneer je aankomt op Ibiza staat een collega buiten te wachten bij de balie op P3 waar een meetingpoint is.
  • Je zet je handtekening op het huurcontract en voldoet eventuele nog de laatste betaling (mocht je nog niet hebben aanbetaald).
  • Daarna kun je direct weg rijden, de vakantie kan beginnen!

Verder:

  • Je krijgt de auto met een volle tank; we willen de auto graag ook weer vol terug ontvangen. Je kunt de auto ook weer op de luchthaven achterlaten.
  • Als je liever geen eigen risico hebt, dan is het mogelijk om dit af te kopen.
  • Heb je een kinderzitje nodig? Geef dit door en wij regelen het voor je.