Aangezien we voorlopig nog niet naar Ibiza kunnen is het wel heel fijn nieuws dat er een nieuwe serie uitkomt over Ibiza. Netflix heeft namelijk aangekondigd dat de nieuwe serie ‘White Lines’ vanaf vrijdag 15 mei te zien zal zijn op Netflix. Deze serie is de nieuwe productie van de Spaanse regisseur en bedenker Álex Pina, bekend van natuurlijk ‘La Casa de Papel’.

‘White Lines’ is een 12-delige serie die zich afspeelt op Ibiza maar er zijn ook opnames gemaakt op het buureiland Mallorca. De serie heeft als rode draad in het spannende verhaal de verdwijning van een uit Manchester komende Britse DJ. 20 jaar later wordt de verdwijningszaak heropend als het lichaam van de DJ wordt gevonden en de zus van de verdwenen Brit op zoek gaat naar het ware verhaal achter de dood van haar broer.

Volgens de Britse krant Mirror is deze serie te zien vanaf 15 mei en zal ‘White Lines’ in het eerste seizoen bestaan uit 12 afleveringen waarvan nu nog niet bekend is hoeveel minuten elke aflevering heeft.

Ik ben erg nieuwsgierig en ben zeker van plan om deze serie te gaan volgen! Het is sowieso altijd fijn om plaatjes van Ibiza te zien…

Bronnen: Spanjevandaag en Netflix

Officiele trailer White Lines

Share: