Shoppen

Zowel wanneer je een die-hard shopper bent of gewoon op zoek bent naar dat ene Ibiza jurkje, een (commercieel) souvenirtje of een kunstwerk kun je op Ibiza goed slagen.

Meer lezen over hippiemarkten en supermarkten? Ga direct naar:

In Ibiza stad vind je de meeste opties. Breng als je in Ibiza stad bent ook zeker een bezoekje aan Dalt Villa voor die mooie witte linnen broek of die hippe zwembroek. Ben je meer op zoek naar kleine en bijzondere boetiekjes? Breng dan een bezoekje aan het schattige dorpje Santa Gertrudis. In Santa Eularia vind je ook voor ieder wat wils; je hebt hier vele winkels. Wil je weten waar je je boodschappen kunt doen op Ibiza? Lees dan verder.

Hippiemarkten

Voor het hippiegevoel plan je een bezoekje naar een hippiemarkt in. De hippiemarkten zijn een overblijfsel uit de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw. Toen verkochten de hippies onder andere hun zelfgemaakte kleding. Tegenwoordig zijn de hippiemarkten vooral commerciële markten, maar voor het Ibiza gevoel en de sfeer die er hangt, is het zeker een must om een keertje over één van de hippiemarkten te struinen. Op zaterdag kun je naar de gezellige hippiemarkt Las Dalias en op woensdag kun je naar de massale hippiemarkt Punta Arabi.