Wist je dat je nu direct via mijn website ferry tickets van en naar Ibiza kunt boeken? Je vindt eenvoudig tickets voor veerboten van bekende maatschappijen zoals Balearia, Trasmed, Formentera Lines, Aquabus en Trasmapi. Lees verder om te ontdekken welke opties je hebt en hoe je de perfecte ferry van en naar Ibiza kunt kiezen.

Veerbootmaatschappijen: jouw gids naar Ibiza

Balearia: Verbindingen met de Balearen

Balearia is een toonaangevende veerbootmaatschappij die het Spaanse vasteland verbindt met de eilanden Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera. Ze bieden ook overtochten aan tussen deze eilanden en veerdiensten in de Straat van Gibraltar.

 

Trasmed: Vlot naar de Balearen

Voorheen bekend als Trasmediterranea, exploiteert Trasmed een uitgebreid netwerk van veerbootroutes. Vanuit steden als Valencia en Barcelona bereik je snel de Balearen, met populaire bestemmingen zoals Ibiza en Mallorca.

 

Formentera Lines: Snel en betrouwbaar

Formentera Lines, formeel bekend als Mediterranea Pitiusa, verzorgt veerdiensten tussen Ibiza en Formentera. Sinds 2022 is deze maatschappij onderdeel van de IMG Group en biedt betrouwbare overtochten aan met een rijke geschiedenis van lokale scheepseigenaren.

 

Aquabus: Flexibel en klantvriendelijk

Aquabus biedt het hele jaar door flexibele veerdiensten tussen Ibiza en Formentera. Opgericht in 1985, staat deze maatschappij bekend om haar klantvriendelijke service en gunstige dienstregelingen.

 

Trasmapi: Snelle overtochten

Trasmapi verzorgt snelle en regelmatige veerdiensten tussen Ibiza en Formentera, twee van de mooiste eilanden van de Balearen.

Boek en vergelijk hier jouw tickets

Praktische tips voor jouw ferry reis

Veerhavens op Ibiza

Veerboten naar en van Ibiza vertrekken vanaf de volgende havens:
– Ibiza-Stad
– Playa d’en Bossa

Prijzen en reistijden

Ibiza naar Formentera: De snelste overtocht duurt ongeveer 29 minuten.

Prijsvoorbeelden:
Trasmapi:
Vanaf €72, reistijd circa 30 minuten.
Aquabus: Vanaf €57, reistijd circa 55 minuten.

Let op: Prijzen kunnen variëren, vooral in de zomer. Het is slim om je tickets vroeg te boeken om de beste deals te krijgen.

Huisdieren aan boord

Huisdieren zijn welkom op de veerboten van:
– Balearia
– Trasmapi
– Aquabus

Controleer altijd vooraf de specifieke voorwaarden van de maatschappij om onaangename verrassingen te voorkomen.

Boek nu en wees zeker van je plek!

De route Ibiza – Formentera is heel erg populair en tickets zijn snel uitverkocht tijdens drukke periodes. Schoolvakanties worden ook al ver vooruit geboekt door veel gezinnen. Mocht je naar Ibiza gaan en dus een dagje (of langer) naar Formentera willen, wacht niet te lang en boek al vooraf in Nederland je ferry ticket.

Ik help je graag met het plannen van je perfecte reis naar Ibiza. Je kunt nu eenvoudig je ferry tickets van en naar Ibiza boeken via mijn site. 

 

Share: