Afgelopen jaar was voor bijna niemand een topjaar; een jaar vol onzekerheid waarin alle leuke uitjes en vakanties (soms op het laatste moment) niet door konden gaan. Heb jij ook last van Ibiza heimwee? En ben je van plan dit jaar echt naar het leukste eiland van Europa te gaan? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Er zijn dit jaar namelijk diverse mooie villa’s en finca’s die je met speciale coronavoorwaarden kunt huren. Wat deze voorwaarden inhouden?

Als je nu een villa (met de speciale coronavoorwaarden) huurt voor in de zomer, en Ibiza blijkt tegen die tijd weer (of nog steeds) een code oranje of rood reisadvies hebben, dan kun je tot 6 weken voor aankomst je huis zonder kosten annuleren. Dat geeft een grote geruststelling toch?

Wij weten ook: een huis huren op Ibiza is niet goedkoop. Maar als deze periode straks voorbij is dan is de kans groot dat veel huizen snel verhuurd gaan worden. Dus als je er zeker van wil zijn dat jouw perfecte villa op Ibiza nog vrij is, boek hem dan nu alvast!

Huizen met terugbetaalgarantie

Hieronder heb ik alvast een paar huizen voor je uitgelicht die mij persoonlijk aanspreken. Kan ik je helpen bij het zoeken naar een geschikt huis op Ibiza met speciale corona voorwaarden? Stuur mij dan een mail met je wensen en je ontvangt een voorstel op de mail! 


Nic - Cala d'Hort

Can Cadiz - San Augustin

Uitzicht op Es Vedra; elke avond de mooiste zonsondergang. Groot terrein van 7.000 m2 dat volledig is omheind. Geschikt voor 8 personen. 4 slaapkamers en 3 badkamers. Vanaf € 3.180,- per week. Bekijk via deze link dit huis.

Een charmante zeezicht villa in het Westen van het eiland, dicht bij alle hotspots. Geschikt voor 11 personen. Het huis heeft 5 slaapkamers en 2 badkamers. Vanaf € 2.500,- per week. Bekijk via deze link dit huis. 

Villa Max – San Augustin

Casa Ami - Benimussa

Een modern en sfeervol huis met veel lounge plekken. Uitzicht op zee & een fitness hoek. Geschikt voor 4 personen. Het huis heeft 3 slaapkamers. Vanaf € 3.150,- per week. Bekijk via deze link dit huis.

Mooi huis met aparte guesthouses. Veel te doen voor kinderen; zoals een grote trampoline en een leuk speelhuis. Geschikt voor 8 volwassenen en 2 kinderen (stapelbed). Vanaf € 2.999,- per week. Bekijk via deze link dit huis.

Coronavoorwaarden huizen Ibiza

 • Deze regeling is geldig voor alle boekingen gemaakt vanaf 15 oktober 2020 met
  aankomstdatum tussen 1 januari en 30 november 2021) Deze regeling is niet geldig bij last minute boekingen (geboekt minder dan 6 weken voor de aankomstdatum).
 • U kunt aanspraak maken op een terugbetaling van 100% van de huursom indien u uw boeking moet annuleren op basis van de volgende maatregelen:
  – Een code oranje (of rood) reisadvies vanuit Nederland wanneer u in Nederland woont, of een soortgelijk advies vanuit België, of uw land van herkomst. Dit staat voor het sterk afraden van niet noodzakelijk reizen naar de plaats van bestemming. (waar vakanties onder vallen)
  – Verplichte quarantaine voor reizigers die aankomen op Ibiza of voor reizigers die terugkeren uit Ibiza
  – Een lockdown op Ibiza
 • De boeking kan alleen geannuleerd worden met recht op restitutie van 100% van de reissom tussen 7 en 6 weken voor de aankomstdatum als één van bovenstaande maatregelen op dat moment actief is.
Share: