Het Ibiza Gevoel

Iedereen die wel eens op Ibiza geweest is kent hoogstwaarschijnlijk wel het ultieme Ibiza Gevoel… Op deze website neem ik je mee naar mijn persoonlijke Ibiza Gevoel! Wat dit voor mij is? Een verblijf in een mooie accommodatie (zoals een luxe villa), genieten van de zon en de relaxte sfeer, uitgebreid lunchen, borrelen of dineren bij één van de vele restaurants of beachlubs, met de auto cruisen langs de mooiste stranden, dansen in een mooie club en lekker struinen langs winkeltjes of op de hippiemarkt. Spreekt jou dit ook aan? Dan zit je op mijn website goed! 

Ibiza spreekt iedereen aan

Het ontspannen, relaxte hippie eiland met zowel een bruisend nachtleven als (onontdekte) baaitjes zorgt ervoor dat er voor iedereen wel iets is wat hem of haar aanspreekt op dit eiland. Je kunt dansen tot de vroege ochtend uren in een van de prachtige clubs waar de bekendste DJ’s draaien, om daarna nog even door te feesten in een hippe strandtent. Maar je hebt er ook vele leuke eettentjes & luxe restaurants waar je heerlijk kunt eten en drinken. Tevens barst het op Ibiza van de verschillende strandjes waarbij je een mooi uitzicht hebt op de Middellandse Zee en andere kleine eilandjes. Om het ultieme hippie gevoel te krijgen zijn er genoeg hippie marktjes en kraampjes om leuke spullen te scoren.

Ibiza staat in het teken van zon, strand, uitgaan, hippie, en vooral genieten zonder zorgen. Het lijkt of Ibiza je betovert en je na een eerste bezoek meteen verslaafd bent. Op mijn website kun je voor je vakantie naar Ibiza een mooie luxe villa huren, een auto huren om over het eiland te cruisen én lees je mijn persoonlijke tips.    

Ibiza sfeer beelden