Over mij

Ik ben Patricia; eigenaresse van Ibiza Gevoel 🙂 Ik woon samen met mijn partner Erik en twee kinderen in Zeeland. Sinds de eerste keer dat ik samen met Erik op Ibiza was in 2007, zijn we verliefd geworden op Ibiza… Het voelt als een tweede “thuis” ondertussen.

In de afgelopen jaren heb ik een breed netwerk opgebouwd op Ibiza. Hierdoor kan ik jou helpen aan een mooie luxe villa voor je vakantie op Ibiza! En vergeet je niet om ook direct een auto te huren? Dan kun je lekker rondcruisen over het eiland.

Ibiza Gevoel is ontstaan uit de passie voor Ibiza. Het leek mij leuk om een feel-good blog en informatieve website te maken over Ibiza zodat je het Ibiza Gevoel weer kunt beleven; ik probeer mensen weer even die positieve vibe van Ibiza te laten proeven of mooie herinneringen op te halen.

Lees hieronder verder…

Ik wil graag dé persoonlijke informatiebron zijn voor mensen die hun vakantie naar Ibiza plannen. Op mijn website vind je niet alle stranden en niet alle hotspots op Ibiza, waarom niet? Omdat ik alleen mijn eigen verhalen wil kunnen delen en mijn eigen foto’s wil plaatsen. En helaas ben ik nog niet op alle stranden geweest 😉 Daardoor is deze website een hele persoonlijke website met mijn must-visits en must-do’s.  Ik vertel mijn persoonlijke ervaringen over uiteenlopende onderwerpen. Ook kun je bij mij terecht voor het huren van een luxe villa, een auto of een bootje om lekker te varen. Op zoek naar een betrouwbare Nederlandse oppas of wil je een dagje een privé yoga retreat? Dit regel ik ook graag met liefde voor je 🙂

Benieuwd naar mijn Ibiza Gevoel? Lees dan hier verder.

B&B met Ibiza Gevoel

Sinds mei 2021 ben ik tevens eigenaresse van mijn eigen B&B in Zeeland: B&B Hartje Kloetinge. Deze B&B heeft diverse Ibiza stijl elementen. Een beetje Ibiza in Nederland dus! Wil jij een keer een weekendje weg? Ik heet je graag welkom in Zeeland.

Veel plezier en tot ziens op Ibiza of in Zeeland 🙂

Liefs, Patricia