Ook in Ibiza kan het flink regenen. In het hoofdseizoen komt dit niet vaak voor en zowel dan klaart het meestal snel op. Maar in het voorseizoen en vooral het naseizoen is er een grotere kans. Als je in deze periode gaat vliegen naar Ibiza houdt er dan rekening mee dat het regenachtig kan zijn. Ondanks dat er veel te beleven is op het eiland, is het nooit leuk om regen te hebben. Ibiza is toch wel gebouwd op de zon en met regen is er gewoon minder te doen. Zit je nu toch op Ibiza met regen? Bekijk dan de volgende activiteiten die je kunt ondernemen zonder zon en blauwe lucht.

Een dagje naar de spa

Een spa/wellness is altijd goed en lekker, dit kun je natuurlijk ook doen op Ibiza. De bekendste spa op Ibiza is Atzaró spa in San Joan. Je kunt hier genieten van o.a. sauna’s, baden en massages. Daarnaast kun je er ook nog eens heerlijk eten. Atzaró is niet zoals alle andere spa’s, het is namelijk een hele belevenis met hun prachtige interieur en inrichting. Je betaalt iets meer dan bij een ander maar je hebt er wel een dag om nooit te vergeten voor.

atzaro-agroturismo-hotel-ibiza-19

Sluiz in Santa Gertrudis

Zin om een dagje te shoppen? Maar staan de straten van Ibiza stad onder water? Ga dan naar Sluiz in Santa Gertrudis. Dit is een grote winkel waar ze de mooiste artikelen hebben. Van kleding, tot schoenen, tot boeken en tot interieur. Na het shoppen kun je er ook nog heerlijk wat eten en drinken.

De grotten bij San Miguel

In San Miguel vindt je de eeuwenoude grotten Can Marca. Er zijn oude fossielen en stalagmieten te zien. Er zijn leuke rondleidingen waarin gave effecten voorkomen. Ook leuk om met kinderen te bezoeken!

Foto-Cova-de-Can-Marca

Duik een restaurantje/ strandtent in

Tijdens regen is het ook altijd heerlijk om een restaurantje/café of strandtent in te duiken. Ga lekker lunchen bij tentjes zoals: strandtent El Chiringuito, Bar Costa, Bar Anita of alle leuke tentjes in Ibiza stad.

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven op het eiland, maar dit is een enkele greep ervan. Nooit leuk om slecht weer tijdens je vakantie te hebben, maar treur niet want je hoeft niet de hele dag binnen te wachten op de zon. Er is genoeg te doen!

Share: