Hoi! Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Lindsey, ben 17 jaar, studeer commerciële mode en kom uit een dorpje in Twente. Het liefst praat ik 24/7 over Ibiza en toen ik de oproep voor Ibizablogger voorbij zag komen, heb ik gelijk gereageerd! Vanaf nu zal ik jullie soms leuke tips of hotspots geven voor een heerlijke vakantie naar Ibiza.

Vandaag wou ik het graag hebben over Sluiz in Santa Gertrudis. Sluiz is een prachtige styling winkel met interieur, fashion en allemaal hebbedingetjes. Een winkel waar je, je de hele ochtend, middag of avond kunt vermaken. Een leuk weetje: de creatieve eigenaren zijn Nederlanders die tijdens het vele reizen de mooiste dingen inkopen!

Sluiz zit aan de weg richting Santa Gertrudis. Bij aankomst word je direct verwelkomd met parkeerborden zoals: only gold diggers en only bla,bla,bla’s. Deze kun je tevens ook kopen in de winkel! Het lijkt erop dat ze in een mega partytent met ramen zitten maar bij binnenkomst zie je alle verleidelijke en mooie (interieur)accessoires al onder de verlichte kubussen hangen.  Van prachtige kleurrijke landelijke meubels tot servies. Heel erg leuk! In de tweede ‘tent’ kom je in het mode gedeelte. Wauw! Wat een prachtige en unieke kleding, tassen, schoenen en accessoires! Je wordt hier helemaal hebberig van. Ook zijn de paskamers ontzettend gaaf, lange bloemen gordijnen met een leuke ‘kwast’ als sluiting.

Ik kan jullie er nog genoeg over vertellen maar de foto’s zeggen genoeg. Trouwens, na afloop van je shoptripje kun je ook nog een heerlijk hapje eten of drankje drinken in de bar of op het terras. Veel plezier en ik zie jullie in Santa Gertrudis!

ibizagevoel

IMG_3297

ibiza gevoel sluiz 3

ibiza gevoel 4

ibiza gevoel 5

 

ibiza gevoel 6

 

Share: