Op zoek naar een relaxte beachclub waar je de dag kunt beginnen met en ontbijtje (op het strand), uitgebreid kunt lunchen of lekker kunt borrelen? Plan dan een bezoekje aan de Jockey Club bij Las Salinas. Ik deel alvast één pluspunt: de Jockey Club is het hele jaar open!

De Jockey Club vind je aan het strand van Las Salinas. Dit strand ligt op het meest zuidelijke puntje aan de oostkant van het eiland, niet ver van het vliegveld. Voor ons is dit strand vaak een vaste prik op de dag van vertrek richting Nederland. Heerlijk om de laatste paar uurtjes van je vakantie nog even wat zon mee te pakken op dit mooie strand bij deze heerlijke strandtent. Leuk om te weten: regelmatig draaien er verschillende dj’s bij de Jockey Club; de muziek die je kunt verwachten is voornamelijk house en electro.

Eten bij de Jockeyclub

Bij de Jockey Club kun je vanaf 09.00 uur terecht voor een heerlijk ontbijt op het strand van Las Salinas. Het ontbijt kun je aan een tafeltje op eten of lekker relaxed op een ligbedje op het strand. Ook kun je er heerlijk lunchen en borrelen. De Jockey Club heeft namelijk diverse cocktails op haar kaart staan; van de Cosmopolitan tot de Margarita Fruit en van de Dirty Gin Tonic tot de Gold Margarita. 

Een greep uit het menu verder: diverse pasta’s, pizza’s, fruit, salades, zowel vis- als vleesgerechten, heerlijke voorgerechten (zoals Spaanse ham, Gazpacho soep en een kaasplankje met 4 soorten kazen: Emmentaler, Roquefort, Manchego en Parmezaanse kaas)  en goddelijke desserts (zoals tarta tatín, diverse soorten sorberts en een crêpe met chocolade en vanille ijs). Voor ieder wat wils.

  • Uitzicht Jockey Club

Shoppen bij de Jockey Club

Wil je nog een leuke zomer outfit scoren? Of een zomerse cd met Jockey Club beats voor in je auto? Dan kun je je geluk op bij het leuke winkeltje dat je hier vindt (zie fotoslider hierboven). Je shopt hier een nieuwe beach outfit of leuke accessoires. Het winkeltje is van april tot oktober geopend.

Kindvriendelijk

De Jockey club is lekker informeel opzet en is daardoor ideaal om ook met (jonge) kids wat te eten of drinken. Wij hebben hier met 3 jonge kinderen ontspannen van een ontbijtje genoten! De jongsten konden lekker een vers sapje drinken met een croissantje erbij. Na het ontbijt kun je vervolgens je kleedje op het strand liggen om zandkastelen te bouwen of aan je teint te werken 😉

Door de veelzijdigheid van de Jockey Club en het heerlijke uitgestrekte strand van Las Salinas zijn wij al jaren groot fan! Wat mij betreft een absolute aanrader!

Meer informatie over de Jockey Club lees je hier.

Share: