De Jockey Club vind je aan het strand van Las Salinas Beach. Dit strand ligt op het meest zuidelijke puntje aan de oostkant van het eiland, niet ver van het vliegveld. Voor ons is dit vaak een vaste prik op de dag van vertrek richting Nederland. Heerlijk om de laatste paar uurtjes van je vakantie nog even wat zon mee te pakken op dit mooie strand bij deze heerlijke strandtent.

Bij de Jockey Club kun je vanaf 09.00 uur terecht voor een heerlijk ontbijt op het strand van Las Salinas. Dagelijks draaien er verschillende dj’s; de muziek die je kunt verwachten is voornamelijk house en electro. Ook kun je hier shoppen voor je perfecte Beach outfit of voor leuke accessoires in het leuke winkeltje dat je hier kunt vinden. Dit winkeltje is van april tot oktober geopend.

De Jockey Club heeft diverse cocktails op haar kaart staan; van de Cosmopolitan tot de Margarita Fruit en van de Dirty Gin Tonic tot de Gold Margarita. Alle cocktails kosten slechts € 10,-.

Een greep uit het menu verder: diverse pasta’s, pizza’s, fruit, salades, zowel vis- als vleesgerechten, heerlijke voorgerechten (zoals Spaanse ham, Gazpacho soep en een kaasplankje met 4 soorten kazen: Emmentaler, Roquefort, Manchego en Parmezaanse kaas)  en goddelijke desserts (zoals tarta tatín, diverse soorten sorberts en een crêpe met chocolade en vanille ijs). Voor ieder wat wils.

De Jockey club en Las Salinas Beach zijn een absolute aanrader!

Meer informatie over de Jockey club lees je hier.

 

Share: