Naast het mooie, rustige en mysterieuze Ibiza is er ook het clubbing/party deel. Het zou jammer zijn als je in een rustig hotel zit, ver van de uitgaansgelegenheden, als je er voor de clubs heen gaat. Lees meer voor dé party hotels op Ibiza

Hard Rock hotel in Playa d’Bossa

In Playa d’Bossa vind je de meeste uitgaansgelegenheden. Hier zit ook het Hard Rock hotel. Het ligt op een super mooie locatie aan het strand en naast club Ushuaia. Het hotel is erg mooi. Je hebt moderne kamers, mooie architectuur en veel, lekkere eetgelegenheden. Overdag en vooral ’s avonds zijn er de vetste feesten. Als je in het hotel slaapt of op het eiland woont, zijn deze feesten gratis. Overdag kun je hier tevens ook heel goed relaxen.

Eden-Pool-night

hard-rock-rooms

Ushuaia hotel in Playa d’Bossa

Een van de bekendste clubs op het eiland Ushuaia heeft ook een hotel. Deze ligt in Playa d’Bossa. Het hotel is te vergelijken met het Hard Rock hotel, alleen vinden hier nóg grotere feesten plaats. Wat ook leuk is, is dat er veel bekende dj’s komen zoals Armin van Buuren, David Guetta, Martin Garrix en meer. Als je naar dit hotel gaat is er 24/7 feest, vergeleken met Hard Rock waar het voornamelijk vanaf ’s avonds gebeurt.

parties

45_none_img_5351

Ibiza Rocks Hotel in San Antonio

Een soortgelijk hotel als de bovenste 2, is het Ibiza Rocks Hotel in San Antonio. In San Antonio zijn ook veel, leuke discotheken en bars. Er zijn 2 zwembaden, mooie kamers en gave feesten in het hotel. Bij het Ibiza Rocks Hotel worden overdag ook erg gave poolparty’s gehouden. De kamers van het hotel zijn simpeler als het Ushuaia en Hard Rock hotel. Wel zijn natuurlijk alle voorzieningen aanwezig. Als je liever aan de andere kant van het eiland verblijft, is dit hotel zeker een aanrader!

Prism_Ibiza_Rocks_bbc

room1965_at_the_ibiza_rocks_hotel

Natuurlijk zijn er ook veel hotels in de omgeving van Ibiza stad, Playa D’Bossa en San Antonio. Deze kun je, net zoals bovenstaande hotels, bij reisorganisaties boeken!

Share: