1 van de mooiste restaurants/cafe’s op het eiland vind je in Sant Joan: The Giri Café. Van de buitenkant zul je niet zien wat er achter de donkergroene houten deuren schuil gaat maar eenmaal binnen zie je het prachtige restaurant. Voor wooninspiratie is dit ook zeker de moeite waard om te gaan kijken want alle meubels komen uit landen als Bali, Java en Marokko.

Afgelopen juni combineerde ik op zondag een bezoekje aan de hippiemarkt in Sant Joan met wat drinken bij The Giri. Wat extra leuk en fijn is, is dat al het eten er vers wordt geplukt uit de naast gelegen moestuin. Ik bestelde bijvoorbeeld een verse muntthee en de kok plukte de blaadjes uit de tuin. In het restaurant vindt je alleen seizoensgebonden eten. De menu kaart verandert dus per seizoen.

DSC_1067

Zoals eerder vermeld is The Giri Café alleen al een aanrader om het interieur. De eigenaren kopen alles wat de inrichting betreft in Oosterse landen, zoals Marokko en Indonesië. Al deze spullen bij elkaar zorgt ervoor dat het plaatje helemaal klopt.

giri

Helaas kan ik niet alle foto’s van het restaurant laten zien, maar het is de moeite waard om meer foto’s te bekijken.

Ik zou zeker aanraden om een bezoekje te brengen aan Sant Joan. Ga lekker op de zondag, tijdens de hippiemarkt en drink en eet iets bij The Giri! Veel plezier.

 

Share: