Elk jaar is het weer een uitdaging om op zoek te gaan naar de goedkoopste kaarten voor de feesten op Ibiza waar je graag heen wilt. Soms kun je ergens een goedkoop kaartje bemachtigen, maar soms betaal je juist weer wat meer dan je gepland had. Waar vind je de goedkoopste tickets?

Als je betrouwbaar een kaartje wil kopen voor jouw favoriete club én wanneer je geen zin hebt om tot het allerlaatste moment te wachten om je kaartje te kopen, dan is het mogelijk om online je kaarten te bestellen voordat je naar Ibiza vertrekt.

Dit is mogelijk via de website: http://www.ibiza-spotlight.com/night/tickets_i.htm

De prijzen van deze tickets zijn “normaal” als je het vergelijkt met de kaarten die je op Ibiza zelf kan kopen. Naast het voordeel dat je al verzekerd bent van een kaartje voor een normale prijs, kun je met dit kaartje via de gastenlijst bij de desbetreffende club naar binnen. Dit scheelt dus ook nog eens in de rij staan!

Proppers Las Salinas

Als je op Ibiza bent en overdag op het strand bij Las Salinas gaat zonnen bestaat er een kans dat er ploppers langs lopen van clubs die gastenlijst bandjes uitdelen.. Altijd het proberen waard!

Ibiza stad en San Antonio

In zowel Ibiza stad als San Antonio vind je diverse winkeltjes waar ze specifiek club tickets verkopen. De prijzen kunnen soms wel wat verschillen. Dus als je geen haast hebt, loop dan even een rondje om de prijzen te vergelijken. Dit kan zo maar 10 euro of meer schelen per kaartje.

Aan de deur

Vaak kun je ook nog gewoon aan de deur van een club kaarten kopen. Dit geldt natuurlijk niet als de avond al uitverkocht is. Bij grote namen is dit vaak wel het geval. Wil je dan ook echt zeker weten naar een club toe? Dan zou ik je adviseren om de tickets alvast online te bestellen. Wellicht niet het goedkoopste optie, maar dan heb je wel zeker weten toegang.

Andere club tips

Ga je naar Ibiza voor de clubs? Zorg dan dat je een lekker hotel boekt van te voren met een uitgebreid (en laat) ontbijt. Daarnaast ben je met een auto snel bij alle clubs. Je kunt via mij betrouwbaar een auto huren; je kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod. Het enige ‘nadeel’ is dat je wel een BOB moet hebben 😉

Share: