Wil jij deze herfst of winter het Ibiza Gevoel ervaren in Nederland? Dat kan bij B&B Hartje Kloetinge in Zeeland. Deze B&B is een volledig vakantiehuisje en is ingericht in Ibiza stijl. Denk hierbij aan veel rotan, bamboe, natuurlijke materialen en luxe elementen. 

B&B Hartje Kloetinge bevindt zich in een vrijstaande schuur en heeft een eigen ingang. De luxe B&B is volledig corona proof. De B&B bestaat uit een hal met toilet, een aparte luxe badkamer en een studio waar zowel het bed, een heerlijk zitje, een kitchenette en de eettafel (voor 4 personen) staan. Tevens is er in de kamer nog een slaapzolder met een extra bed voor kinderen. Zo biedt de B&B ruimte aan 1 gezin.

De inrichting van de B&B is met gevoel voor stijl opgezet. In de B&B zie je diverse Ibiza stijl sfeerelementen. Het Ibiza Gevoel in Nederland dus! Je kunt kiezen uit een heerlijke fles cava bij aankomst met een bijpassende borrelplank. Voor het ontbijt zijn er ook diverse opties mogelijk. Lees hier meer over op: www.hartjekloetinge.nl

Share: