Zonder je kinderen naar Ibiza? Dan heb ik wel een gouden tip voor je: ga een nachtje of paar nachtjes slapen bij Barceló Portinatx. Dit is een 4 sterren hotel gelegen bij een mooi baaitje in Portinatx. Het hotel ligt in een rustig gedeelte en de omgeving is echt supermooi. Je loopt vanaf het hotel zo naar diverse restaurants en naar een grotere baai.

De stranden en het vele groen, in combinatie met alle dobberende bootjes voor de kust maken dit echt een hele fijne plek voor een hotel. Het hotel zelf is ook echt goed bevallen. Bij dit hotel vind je twee zwembaden en genoeg keuze voor een lekker ligbed om te zonnen. De kamers zijn heel erg mooi en modern. Goed onderhouden en erg schoon; dat vind ik persoonlijk wel echt belangrijk. De kamers hebben een televisie, mooie badkamer, goede bedden en airconditioning.

Ontvangst met bubbels

Ik ben hier zelf in de zomer geweest en werd toen bij aankomst hartelijk ontvangen met een glaasje cava bij de receptie. Zoiets kleins zorgt direct voor een heel welkom gevoel! Doordat er tijdens ons verblijf nog een grotere kamer vrij was mochten we daarnaast zonder extra kosten in deze luxe kamer verblijven. Niet verkeerd natuurlijk! Bij het hotel zit een prima restaurant voor ontbijt of diner. Daarnaast hebben ze ook nog een bar beneden met terras buiten. Toen wij hier waren was hier ook regelmatig livemuziek te horen,

Minpuntje

Het enige minpuntje dat ik kan bedenken aan dit hotel, is het parkeerterrein naast het hotel. Er is best een groot parkeerterrein – dus dat is heel fijn – maar het is zo’n onverhard en stoffig terrein. Dus bereid je voor: veel hellingproef stukjes en hobbelige paden. Je auto wordt zanderig, maar dit gebeurt op Ibiza sowieso wel 😉 

Locatie & tips in de omgeving

Vanaf het vliegveld is het wel een stukje rijden: zo’n 40 minuten ben je onderweg. Maar het is echt een fantastisch hotel om vanaf hier het Noorden en Oosten te ontdekken. Aanraders om vanaf dit hotel naar toe te gaan:

Share: