Picture this: Heerlijk lunchen met het zand tussen je tenen, een gaaf uitzicht in een super relaxte maritieme sfeer. Dit alles vind je in het Noorden van Ibiza bij Cala de San Vicente: The Boathouse.

Zodra je hierbinnen stapt voel en zie je overal de gave maritieme sfeer: Hangmatten, veel jute touwen en oude netten, stoere details, vintage meubels, visnetten en vooral veel natuurlijke materialen en kleuren. Je lijkt bijna op een oud schip van vroeger te zitten met al die reddingsboeien. Deze sfeer en uitstraling zie je niet vaak! En voelt meteen heerlijk relaxed aan.

Leuk om te weten: De eigenaren van dit restaurant zijn dezelfde eigenaren als het restaurant ernaast: On the Beach. Het personeel is trouwens erg vriendelijk, altijd een pré.

Het menu

De gerechten op de kaart zijn echt heel divers: vis, vlees en vega. Er staan ook kindergerechten op de kaart zoals met pasta, burger of een omelet. Ze hebben heel veel lekkere kleine gerechten om te delen. Je kunt hier vanaf 10.00 uur ontbijten; van een Engels ontbijt tot een Griekse yoghurt of pannenkoek. Voor ieder wat wils! Voor de lunch of diner hebben ze een uitgebreide kaart. Wij aten hier de mini burgers (zie hieronder).. die zien er toch te leuk uit? En ze waren ook zeer smaakvol! 

Locatie en openingstijden

Je vindt dit heerlijke plekje in het Noorden van het eiland aan het strand van Cal San Vicente. Wij konden makkelijk bij het parkeerterrein bij de strandopgang parkeren, en er zijn ook genoeg straten waar je kunt parkeren.

Openingstijden: Geopend van 10 tot 23 uur.

Adres The Boat House Ibiza:
Cala San Vicente 3
07811 San Juan
Telefoonnummer: +34 971 32 42 45

Website: https://theboathouseibiza.com/nl/

Share: