In Kloetinge (een pittoresk dorp in Zeeland) heeft deze maand een nieuwe B&B haar deuren geopend: B&B Hartje Kloetinge. Deze B&B is ingericht in Ibiza stijl. De B&B ligt binnen een uurtje rijden van grote steden zoals Breda, Antwerpen en Rotterdam. De B&B is een ideale plek om Zeeland te ontdekken. 

B&B Hartje Kloetinge bevindt zich in een vrijstaande schuur en heeft een eigen ingang. De luxe B&B is volledig corona proof. De B&B bestaat uit een hal met toilet, een aparte luxe badkamer en een studio waar zowel het bed, een heerlijk zitje, een kitchenette en de eettafel (voor 4 personen) staan. Tevens is er in de kamer nog een slaapzolder met een extra bed voor kinderen. Zo biedt de B&B ruimte aan 1 gezin.

De inrichting van de B&B is met gevoel voor stijl opgezet. In de B&B zie je diverse Ibiza stijl sfeerelementen. Je vindt dan ook veel natuurlijke materialen in de B&B zoals rotan en bamboe. Het Ibiza Gevoel in Nederland dus! Ontbijt is naar eigen inzicht te bestellen, zodat het aansluit op ieders behoefte. Zo kun je kiezen uit een uitgebreid Zeeuws ontbijt, een kleiner ontbijt of een gevulde koelkast. Meer over de B&B is te lezen op www.hartjekloetinge.nl

Share: