Ibiza Gevoel in Nederland

Ben je komende lente of zomer op zoek naar een strandrestaurant of beachclub in Nederland dat het Ibiza Gevoel heeft? Breng dan eens een bezoekje aan de strandrestaurant De DAM in Zeeland.

Dit is wat mij betreft echt dé hotspot in Zeeland aan het strand. Je vindt hier een groot uitgestrekt zandstrand en een heel fijn restaurant met de uitstraling van een beachclub met gaaf dakterras! Een perfecte plek voor een borrel!

Een groot pluspunt aan deze strandrestaurant is dat De DAM het hele jaar open is.  Het is de ideale plek om een heerlijk hapje te eten en gezellig iets te drinken met een mooi uitzicht over het strand, de zee en de Vrouwenpolderse duinen. Voor de kleintjes vind je een hele leuke strandspeeltuin voor het restaurant; hier kunnen ze zich uren vermaken. Zelf geniet je ondertussen van de mooiste cocktails, de lekkerste gin-tonics of een heerlijk (speciaal) biertje.

Oftewel, wat mij betreft een super fijne plek om door te brengen om een beetje het Ibiza Gevoel in Nederland te krijgen.. Meer lezen over DE DAM? Bekijk dan hun website

Share: