Een strandtent waarbij je letterlijk met je voeten in het zand zit tijdens de lunch? Dat kan bij Alma Beach! Een groot voordeel: ze zijn het hele jaar geopend.

Port des Torrent

Op het strand bij Port Des Torrent hebben in de afgelopen jaren diverse beachrestaurants gezeten. Sinds 2020 zit hier nu Alma Beach en dit is een flinke aanwinst voor het eiland! 

De afgelopen jaren zijn wij vaak in de herfstvakantie op Ibiza te vinden met ons gezin, ideaal om lekker een weekje weg te gaan. Want: nog heerlijk weer, wat minder druk dan het hoogseizoen en genoeg hotspots nog open. Zoals een van mijn favorieten: Alma Beach!

Sfeer Alma

Alma Beach heeft echt een heerlijke boho vibe. In het interieur vind je vele naturel tinten, houten tafels en riet. De uitstraling is echt in Ibiza style. Je hebt hier vele leuke zitjes en daarnaast lekkere strandbedden op het strand. Die kun je huren, inclusief bediening. Je loopt vanaf de beachclub echt zo de zee in, heerlijk!

Prijzen en menukaart

De prijzen zijn – voor Ibiza begrippen – best wel prima! Je kunt er lekker ontbijten: een yoghurt met granola kost 10 euro en zo kost een broodje met tomaat en avocado 5 euro. Alle keren dat wij hier zijn geweest hebben we vaak diverse hapjes gedeeld. Je hebt er lekkere salades en diverse gerechten van de bbq. Verder op het menu: mosselen, quinoa. pasta en o.a. carpaccio. Voor ieder wel wat lekkers dus! Grote aanrader was wat ons betreft de inktvis. 

Waarom moet je hier zeker naartoe?

  • Zoals al gezegd: het hele jaar door geopend.
  • Super mooie zonsondergang pal voor je neus.
  • Heerlijke gerechten om ook te delen met vrienden of familie.
  • De huisgemaakte Cava Sangria is een must!
  • Perfecte plek met jonge kids: zij spelen naast je met een emmertje en schepje in het zand of rennen zo de zee in.

Meer informatie

  • Je vindt Alma Beach bij het strand Port Des Torrent. Je kunt je auto ergens aan de weg richting het baaitje parkeren of op het grote parkeerterrein aan de straatkant.

    Vanaf hier is het slechts enkele honderden meters lopen naar Alma Beach. Bekijk voor meer informatie en openingstijden hun website.

Share: