Verblijf je in het noordoosten van Ibiza en ben je met je kids op vakantie? Dan is het wat mij betreft echt een aanrader om een dagje te relaxen bij familiestrand Cala Llenya.

De eerste keer dat we hier kwamen zag ik meteen: dit is een perfecte plek met jonge kinderen. Het water loopt namelijk heel langzaam af, dat is altijd een groot voordeel: kinderen kunnen daardoor niet snel in het diepe water terecht komen. Daarnaast kon je hier – toen wij hier waren – diverse waterfietsen huren, een leuke activiteit dus! 

Sfeer Cala Llenya

De baai is echt prachtig! De kleuren van het water zijn hier erg mooi.  Ons bezoekje aan dit baaitje was precies in het weekend; daardoor waren er ook veel Spaanse families die hier kwamen ontspannen. Er hangt op dit strand echt een lekker relaxed sfeertje, de ligbedden waren ook leuk geprijsd.

Bij het barretje op het strand kon je een simpele maar lekkere tosti of ander broodje scoren; op dit strand houd je het dus wel even uit! Om het strand heen staan rotsen met veel groen, zoals diverse pijnbomen. Dit maakt het totale plaatje zo mooi groen. Nog een groot pluspunt: het is een breed strand dus altijd wel een plekje te vinden voor je handdoek. 

Kidsfriendly

Schepjes, emmer mee en wat snacks voor de kids: dan houd jij het hier wel even uit! Zet hem op je lijstje voor je volgende Ibiza tripje. Voor jezelf en de kinderen kun je bij het barretje ook een lekker drankje of broodje kopen. Dus in de relaxmodus maar!

Locatie Cala Llenya

Je vindt het strand in het noordoosten van het eiland, tussen Cala Boix en Es Canar

Share: