Vandaag, 17 december,  is het in Nederland hartje winter. In Ibiza is het vandaag zo’n 12 graden, maar ook op Ibiza is het winter seizoen aangebroken. Hoewel de meeste van ons uiteraard in de zomer op Ibiza zitten, gaat het leven op Ibiza gewoon door in de winter periode. Als je nu naar Ibiza zou gaan zou je wellicht zelfs meer van het eiland te zien krijgen dan tijdens de zomer 😉 Er zijn genoeg dingen te zien en te doen.

Ibiza Winter markten

Las Dalias Hippy Market
In San Carlos vindt elke week op zaterdag de Las Daliar Hippy Market plaats. Deze markt gaat het hele jaar door en is op zaterdag geopend tot 18.00 uur Je vindt hier een selectie van handgemaakte kleding en sieraden. Het is een gezellige markt om rond te lopen en er is voor iedereen wel wat wils.

Las Dalias Christmas Market
In de maand december is het restaurant las Dalias omgetoverd tot een ware kerstmarkt. Je kan hier genieten van de typische versnaperingen die je ook op onze kerstmarkten tegenkomt, zoals Glühwein.
De kerstmarkt is in de maand december doordeweeks geopend vanaf 17.00 uur, op zaterdag vanaf 11.00 uur en op zondag vanaf 15.00 uur.

San Jordi ‘Rastrillo’ (Car Boot Sale)
Elke zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur is deze markt geopend. Deze markt is populair onder de lokale bevolking.  Je kan hier zelf een stand huren om je spullen te verkopen. Er wordt hier veel onderhandeld en uiteraard kun je er wat eten of een kopje koffie drinken. De ligging van deze markt is dicht bij Las Salinas beach en het vliegveld.

Ponilandia
In Jesús vindt elke zondagmorgen deze kleine markt plaats. Ondanks dat deze markt een stukje kleiner is dan de andere markt is het zeker een bezoekje waard. Aansluitend na een bezoek aan de markt kun je in Jesús genieten van een kopje koffie of tapas in een van de goede cafés in de buurt.

Winter-yoga
In de winter echt helemaal tot jezelf komen en ontspannen? Dan kan! Op Ibiza kun je namelijk diverse winter yoga sessies doen. Hier vind je de hele kalender: http://www.white-ibiza.com/ibiza-yoga-calendar

Clubbing
En als je dan toch ook graag in de winter wilt feesten: De Pacha is de enige club die het hele jaar open is op Ibiza.  Hieronder vind je de party agenda van december.

Bron: http://www.pacha.com

Share: