Een heel bijzonder feest op Ibiza is toch wel de Gala Night van The Zoo Project. Dit is geen feest in een grote club, maar dit vindt plaats in een soort oude dierentuin. De locatie is echter nooit een echte dierentuin geweest, maar dat idee is wel de wereld in gebracht. The Zoo Project Crew heeft namelijk deze dierlijke geschiedenis van Gala Night bedacht en sindsdien worden er vele events gegeven met een ‘zoo’ thema. Hierbij hangt er vaak een leuke dresscode aan het feest met vaak outfits van dierlijke types als resultaat.

Zelf zijn wij er met een club vrienden in 2009 geweest en ik kan je zeggen dat dit een hele belevenis was! Het thema was meer dan duidelijk: kom als dier. Nou, met een panterjurkje alleen ben je er dan niet hoor. Op 1 avond zagen we de mooiste creaties langs komen! Bij deze blog vind je wat sfeerimpressies van wat vriendelijke mensen die er geen problemen mee hadden om op de  gevoelige plaat vast te worden gelegd… 

Locatie
Het voordeel van de locatie van Gala Night is dat het buiten San Antonio in de Heuvels gehouden wordt,  waardoor de organisatie geen rekening hoeft te houden met het geluid. Je kan dus zo hard feesten als je wilt. Het merendeel ben je buiten aan het feesten; er zijn vele chill out areas en er is een zwembad waar je zowel overdag als ‘s avonds in kan feesten. Dit is absoluut geen avond waar je allemaal tegen elkaar aan gepropt staat, mede door de vele ruimte door alle outdoor gedeeltes. Wanneer het vervolgens donker wordt gaat het feest helemaal los.  Het is een feest wat voor vele mensen toegankelijk is, als je maar open staat voor wat vreemde acts en mensen.

2011
The Zoo Project heeft ook een pagina op Facebook, en daar hebben ze al stiekem kenbaar gemaakt dat er eind mei een feestje in Ibiza plaats zal vinden. Laten we hopen dat we in de zomer van 2011 in Ibiza veel kunnen genieten van de dierlijke feestjes van The Zoo Project .

Voor de aankomende tijd dus eerst maar eens goed de website http://www.thezooproject.com/  in de gaten houden!

 

Share: