Veel mensen vinden het heerlijk om op vakantie te gaan naar een zonnige bestemming. Een van de meest zonnige bestemmingen hier dichtbij, in Europa is natuurlijk het zonovergoten Ibiza. Maar waarom zou je, naast de heerlijke zon, een vakantie boeken naar dit heerlijke land?

In dit artikel lees je vijf goede redenen.

1. Ibiza-stad is heerlijk!
Een belangrijke reden om op vakantie te gaan naar Ibiza is Ibiza-stad. Er zijn niet alleen veel monumenten in deze stad te vinden, maar ook heerlijke terrasjes en gezellige restaurants. Cultuur en plezier komen hier perfect samen. De stad is dan ook zeker een bezoekje waard.

2. De beroemde hippiemarkten
Iedereen die aan Ibiza denkt die denkt wel aan de beroemde hippiemarkten van het eiland. Ibiza is heel lang een hippie eiland maar gelukkig zijn de hippiemarkten nooit verdwenen. Er is niet alleen een hele sfeer, er zijn ook allerlei leuke dingen te koop. Dit varieert van bijvoorbeeld hippie achtige kleding tot allerlei leuke accessoires. Ben je wel into de flower power? Dan ben je hier helemaal aan het goede adres.

3. Ibiza is een echt partyeiland
Ibiza wordt met recht een echt partyeiland genoemd. Het is niet alleen zo dat er hele gave feesten gegeven worden, de grootste artiesten van de wereld treden er ook op. Namen als Hardwell, Martin Garrix en David Guetta zijn vaak op Ibiza te vinden. Een ander kenmerk voor het party leven van Ibiza is het grote aantal hippe clubs. Als je wel van een feestje houdt hoef je je op Ibiza dus niet te vervelen.

4. De prachtige, romantische stranden
Wanneer je wel van romantiek en het zeeleven houdt is Ibiza ook een echte aanrader. Ibiza is misschien wel de meest perfecte locatie om de zon onder te zien gaan, en ook op te zien komen. En niet alleen de stranden zijn heel romantisch. Combineer het en ga lekker met je partner in een mooi restaurant aan het strand eten. Niets is romantischer dan hier de zon onder te zien gaan, bij prachtig kaarslicht aan een heerlijk diner.

5. De zonnigste vakantiebestemming om de hoek
In de zomer is het in Ibiza gemiddeld zevenentwintig graden Celsius. Je zou dus kunnen zeggen dat dit lekker warm is. En daarbij is Ibiza bijna om de hoek. Als je bedenkt dat het vanaf ons koude kikkerlandje maar twee uur vliegen is. Naast dat je niet uren in dat vervelende vliegtuig hoeft te zitten is er nog een voordeel. Omdat de vliegreis zo kort is, zijn de tickets naar Ibiza ook niet enorm duur, lekker!

Ben je overtuigd en wil je ook op vakantie naar Ibiza? Wees er dan snel bij! Ibiza is een enorm populaire vakantiebestemming en de meeste verblijfplaatsen zijn dan ook snel geboekt. Je kan zelfs last minute naar Ibiza voor de beste deals.


Share: