Of je nou op zoek bent naar een lekker ontbijt om de dag mee te beginnen of een uitgebreide lunch met een heerlijke witte wijn, bij Cala Bassa Beach Club zit je sowieso goed. Deze beachclub ontleent haar naam aan het strand waar ze aan gelegen is: Cala Bassa. Cala Bassa is een heerlijk zacht zandstrand van 250 meter dat heel geleidelijk afloopt, ideaal dus voor (kleine)kinderen. Als de lucht blauw is dan is dit zeker één van de mooiste stranden van Ibiza. In het hoogseizoen lig je hier met je strandbedje helaas wel bijna tegen elkaar.

Cala Bassa beachclub bestaat uit 4 verschillende restaurants die uitgestrekt liggen aan de gehele baai; het is opgedeeld in verschillende ‘areas’ . Zo is het ene gedeelte alleen open voor het ontbijt en lunch, heb je een ander gedeelte waar je sushi kunt eten en er is een gedeelte dat juist open is voor lunch/diner. Het is een grote strandtent met veel tafeltjes, maar ook vele ligbedden. Daarnaast biedt de beachclub diverse diensten aan zoals massages. Doordat er veel dennenbomen staan kun je altijd wel een plekje in de schaduw vinden. In de middag worden er vaak opzwepende muziek gedraaid om alvast in de stemming te komen voor de rest van de avond.

Het restaurant, de’gourmet corner’ en het sushi gedeelte zijn geopend van mei tot eind oktober, van 12.30 tot 0.00 uur. Het gedeelte ‘Chiringo’ is het gehele jaar open voor ontbijt en lunch vanaf 10.00 tot 20.00 uur.

Meer info over Cala Bassa Beach Club lees je hier.

Share: