Ibiza zit (net als heel veel andere landen) in een volledige lockdown. Deze lockdown is nu al verlengd tot eind april, de start van het (lente)seizoen op het eiland. Op Ibiza hebben nu een aantal ondernemers een campagne bedacht: #moveyourspring.

Op Ibiza hebben de ondernemers hun krachten gebundeld. Zij proberen nu het seizoen te verlengen tot de herfst. Op de sociale netwerken is de campagne gelanceerd met de hashtag #moveyourspring zodat het eiland in september en oktober, een tijd waarin het Ibiza ook nog heerlijk vertoeven is, gevuld kan worden met bezoekers.

Niet annuleren, maar wijzigen

Met deze campagne vragen de ondernemers aan toeristen om hun vakantie naar Ibiza niet te annuleren, maar om hem te wijzigen naar een andere datum. Op deze manier proberen ondernemers toch nog wat te verdienen en proberen ze het seizoen nog te redden.

Zo zeggen ze: “Laten we ervoor zorgen dat Ibiza dé bestemming wordt om het einde van deze nare droom te vieren.”

Happy!

Zelf ben ik wel blij met deze campagne en vind ik het een goed idee om het seizoen (indien mogelijk) te verplaatsen naar het najaar. Uit eigen ervaring weet ik dat het ook in oktober nog zeker bikini weer kan zijn! Wij zouden zelf ook komende week naar Ibiza vliegen, maar hebben dit gelukkig weten om te boeken naar het najaar…

Meer info lees je op deze website.

Share: