Op zoek naar een huurauto voor je vakantie op Ibiza? Dit is vanaf heden ook via Ibiza Gevoel mogelijk. Wij hebben een groot aanbod in verschillende auto’s, maar ook kun je bij ons een scooter huren. (Helaas verhuren we niet dit leuke Volkswagen busje van hierboven.. Op onze wishlist! ;-)) Wij hebben een samenwerking met een auto verhuur bedrijf dat al 60 jaar op Ibiza bestaat en is daardoor zeer betrouwbaar.

Het grote voordeel om via ons een auto te huren is dat je bij aankomst op Ibiza niet uren lang in de rij moet staan voordat je eindelijk de sleutels van je huurauto hebt. Daarnaast hebben wij ook geen vervelende “shuttle” bus die je naar een kantoor verderop rijdt om daar je auto op te halen.

Er is geen kantoor op de luchthaven, maar alle auto’s worden naar de parkeerplaats voor de hal gebracht. We werken met een zogenaamde express check-in; van te voren vul je via de email al veel gegevens in zodat je bij aankomst op Ibiza alleen nog het contract moet ondertekenen. Dit scheelt dus veel tijd; geen lange wachtrijen en geen papieren rompslomp zoals bij sommige auto verhuur bedrijven.

Hoe werkt het?
– Je huurt een auto via het systeem op deze pagina, en krijgt hiervan een bevestiging per e-mail.
– Wanneer je aankomt op Ibiza staat een collega buiten te wachten bij de balie op G31 (betaald parkeren), waar een meeting point is.
– Je zet je handtekening op het huurcontract en voldoet eventuele nog de laatste betaling (mocht je nog niet hebben aanbetaald).
– Daarna kun je direct weg rijden, de vakantie kan beginnen!

Verder:
– Je krijgt de auto met een volle tank; we willen de auto graag ook weer vol terug ontvangen. Je kunt de auto ook weer op de luchthaven achterlaten.
– Als je liever geen eigen risico hebt, dan is het mogelijk om dit af te kopen.auto verhuur voorbeelden 2

Share: