Het blijft toch altijd jammer als de maand oktober er weer bijna op zit. De zomer in Nederland lijkt al heel ver weg, en ook het seizoen in Ibiza is nu zo goed als afgelopen. Wellicht ben je al bezig met het maken van je plannen voor Ibiza 2015? Mocht je tijd en budget hebben, dan is het ook het overwegen waard om Ibiza eens te bezoeken buiten het seizoen om.

Hieronder een paar tips voor aankomende winter:

Shoppen
In Ibiza stad en ook in andere plaatsjes kun je het hele jaar door shoppen. Ook hebben de meeste hippiemarkten speciale wintermarkten. Las Dalias is van 14 december tot en met 5 januari omgetoverd tot een ware kerstmarkt. Shop dus je Ibiza kleding, accessoires én meer, en dat met het echte kerstgevoel. Aanrader! Kijk hier voor de laatste info.

Clubbing
Feesten het nieuwe jaar beginnen? Dat kan altijd traditiegetrouw met de DC-10! Houd de Facebook pagina in de gaten voor de laatste info.

Vliegen
Transavia vliegt regelmatig in de winter rechtstreeks vanaf Eindhoven. Kijk hier voor het actuele overzicht.

Accommodaties
Wist je dat van vele accommodaties in de winter de prijzen aanzienlijk lager liggen? Sommige locaties zijn in de zomer misschien onbetaalbaar, maar in de winter zijn de prijzen dus een stuk schappelijker. Altijd al eens bij Atzaró willen overnachten? Klik hier voor de prijzen. Een Standaard kamer is in de zomer € 390 per nacht, in de winter betaal je hier € 120 voor!

Agenda
Een goede agenda die altijd up-to-date is, is de agenda van White-Ibiza. Wanneer je ook op Ibiza zit, check deze agenda even voor alle leuke events die er dan plaatsvinden.

Hotel
Op zoek naar een leuk hotel op Ibiza? Hier staan alle hotels bij elkaar. 

Share: