De ontwikkeling van apps blijven maar doorgaan, ook over Ibiza zjin er al vele honderden apps in de Playstore / App store te vinden. De meeste grote (beach)clubs hebben apps, zoals de Blue Marlin, Ushaia Beach Hotel, Privilege, Destino, Hard Rock Hotel. Ook vele Ibiza radiostations hebben hun eigen app en heeft White-Ibiza een magazine dat je via hun app kunt lezen.

Een leuke app voor als je op het eiland bent “Find your beach”. Hier staan 65 stranden op met info en foto’s van gebruikers, dit maakt het persoonlijk en origineel. Handige info!

Onze persoonlijke favoriete apps die dagelijks gebruikt worden: Ibiza Global Radio en Ibiza Sonica. Beiden draaien non stop heerlijke Ibiza tunes. Daarnaast is de app van Spotlight club super handig voor de partykalender en blijf je op de hoogte van (club)nieuws. Deze app zou ik zeker op je telefoon zetten als je voor de clubs gaat. De app ME ibiza is ook fijn voor info over Ibiza zoals stranden, maar heeft ook informatie over plaatsen, culturele dingen en het aanvragen van diverse services. Nog een handige app voor de clubbers onder ons: de app WHI (What happens IBIZA) heeft veel info over dj’s en je kunt hier een handige kaart van Ibiza zien. je kunt ook per club instellen of je hier nieuws van wil ontvangen en je kunt zien wat er te doen is vandaag/in de buurt.

Welke apps heb jij over Ibiza die onmisbaar zijn?

app ME Ibiza & What happens IBIZA

Share: