Hoewel op Ibiza op dit moment nog vele closing party’s plaatsvinden zijn wij al weer bezig met het maken van plannen voor Ibiza 2020. Wij delen nu alvast een aantal tips voor je vakantie naar Ibiza in 2020:

Vliegtickets: Transavia heeft haar vluchten naar Ibiza bekend gemaakt! Zo vlieg je in de winter/voorseizoen nu voor een paar tientjes al naar Ibiza! Er staan veel aantrekkelijke vliegtickets online. Wees er dus snel bij: www.transavia.nl

Accommodatie: Ook al lijkt 2020 ver weg, voordat je het weet is het al zo ver. Het is in sommige gevallen wel handig om alvast een accommodatie uit te kiezen. Dit hangt van je gezelschap af én van de periode wanneer je wil gaan. Zo wilden wij dit jaar in het hoogseizoen (lees: in de schoolvakantie) met onze kids naar een populair hotel voor een nachtje. Helaas: in onze periode was het al maanden van te voren vol geboekt. Soms lijkt het gek om zo ver van te voren al wat vast te leggen, maar dan heb je nog wel alle keus!

Auto huren: Wil je graag een keer Ibiza verkennen in een gave cabrio? Zoals de populaire Mini Cooper Cabrio? Zorg dan dat je hem (ruim) van te voren alvast huurt. De populaire auto’s worden vaak het eerst verhuurd. Betrouwbaar en snel een auto huren kan via ons. Als je geen voorkeur voor auto hebt heb je trouwens veel minder haast: Wij kunnen dan zelfs nog in de week voordat je aankomt op Ibiza nog een leuke auto regelen.

Foto © Alberto Paredes / Moto Luis

Spaarpotje: Tegenwoordig kun je bij veel banken meerdere spaarpotjes maken. Zelf vind ik dat ideaal en heb ik al een spaarpotje gemaakt voor shop tripjes op Ibiza 😉 Aangezien Ibiza niet goedkoop is, is het geen verkeerd idee om nu alvast wat geld opzij te zetten voor volgend jaar.

Leesvoer: Houd jij er – net als ik – van om ook nog ouderwets boeken en reisgidsen door te lezen? Wellicht een idee om voor de komende feestdagen één van deze leuke gidsen cadeau te vragen… dan kan de voorpret weer beginnen.

Heb je zelf nog tips voor je volgende Ibiza vakantie? Dan horen we het graag! Wij dromen vast over het volgende Ibiza tripje..

Liefs, Patricia

Share: