Wij krijgen altijd ontzettend vaak vragen over waar mensen nou het beste kunnen verblijven op Ibiza. De keuze voor een accommodatie is altijd erg persoonlijk en hangt voor een groot deel af van de samenstelling van de groep mensen met wie je op vakantie gaat.

Eerder hebben wij al eens de voor- en nadelen op een rijtje gezet van een villa en een hotel. Nu wij zelf ondertussen een gezin hebben met twee jonge kids zijn onze eigen wensen ook veranderd qua accommodaties. Een weekendje met zijn tweetjes naar Ibiza? In dat geval zou ik zeker een mooi hotel op Ibiza boeken. Maar ook met je gezin kan een hotel zo zijn voordelen hebben: geen zorgen om het ontbijt en je kunt in de avond nog een drankje of hapje doen in het restaurant als de kids slapen; babyfoon aan en even quality time samen. Ideaal!

Atzaro

Zelf vinden wij het zoeken naar een mooi hotel vaak een uitdaging: het aanbod is ontzettend groot dat je online tegenkomt waardoor je soms echt niet meer weet waar je naar moet zoeken. We hebben daarom nu diverse hotels verdeeld in de verschillende regio’s op Ibiza. Dus of je nou een hotel zoekt in het sfeervolle dorpje Santa Gertrudis of liever in Ibiza stad, je kunt ze eenvoudig vinden via onderstaande links:

Hotels Santa Gertrudis
Hotels San José regio
Hotels Ibiza Stad
Hotels San Antonio
Hotels Santa Eularia
Hotels Cala Llonga
Hotels Sant Miquel
Hotels Portinatx
Hotels Cala Tarida
Hotels Playa d’en Bossa

Uitzicht vanaf hotel NauticoShare: