S’escalinata

Er zijn van die plekjes op Ibiza die al jaren op een lijstje staan om te bezoeken. Tot afgelopen jaar behoorde S’escalinata ook tot een van deze plekjes. Al een aantal keer waren we langs die leuke gekleurde zitzakken gelopen in het hart van Dalt Villa. Wat zag het er altijd gezellig uit, maar in het hoogseizoen tevens ook vaak wel heel vol. Afgelopen jaar in oktober was het een stuk minder druk in Ibiza en hebben we dan eindelijk een overheerlijke sangria hier gedronken. En ja, het plekje voelt echt nog leuker als je zelf op een van die heerlijke zitzakken onderuit gezakt zit.

Bij S’escalinata kun je heerlijk wegzakken en genieten van diverse hapjes en drankjes. Je kunt er ontbijten (of lunchen) met yoghurt of vers fruit. Ze hebben er diverse broodjes, sandwiches en salades. Daarnaast staat er een lekkere cheesecake op de kaart en diverse tapas voor mooie prijzen. En niet te vergeten hebben ze er lekkere cocktails en verse sangria’s.

Het is een leuk plekje om naar toe te gaan met je lover, een vriendin of natuurlijk met je gezin. Voor hele kleine kinderen is het plekje wat minder geschikt vanwege de vele traptreden. Mijn dochtertje (nu 1,5 jaar) zou op deze plek geen seconde blijven zitten. 😉 Wij waren tijdens ons bezoekje aan S’escalinata kinderloos, dus hebben des te meer kunnen genieten van dit fijne plekje. Een aanrader dus! 

Share: