Onze persoonlijke favorieten veranderen nog wel eens.. dan ontdek je weer wat nieuws, en de andere keer valt een andere leuke plek toch tegen. Wat op dit moment onze favoriete hotspots zijn qua restaurants/café/beachclub? Hier komen ze!

  • Cotton Beach club, voor een borrel (of eventueel aansluitend diner) met stunning view. Zeker niet goedkoop, maar je hebt hier een hele goede service, vriendelijk personeel en niet onbelangrijk: heerlijke wijnen en gerechten op de kaart, zoals super verse sashimi (bij ons favoriet) en zeewiersalade (klinkt misschien niet zo lekker, maar is het zeker weten!). Je vindt de Cotton Beach club bij Cala Tarida.
  • Passion café, voor ontbijt of gewoon een healthy sapje voor wat extra vitamines. Je vindt een Passion café op verschillende locaties, zoals in Santa Eularia en bij Marina Botafoch. Check hun website voor alle locaties en openingstijden.
  • Atzaro Beach, voor een uitgebreide lunch of borrel. Je vindt Atzaro Beach bij Cala Nova, een fijne baai. De service en uitstraling is echt super! Het uitzicht ook. Qua gerechten kun je kiezen uit een eenvoudige spaghetti maar ook veel vis en vleesgerechten. Voor ons een vaste prik!
  • Cala Bassa Beach club, voor ontbijt maar je kunt er ook lunchen of dineren. Onze tip? Ga hier eerst ontbijten en buik vervolgens uit op een van de mooiste stranden van Ibiza: Cala Bassa. In het hoogseizoen snel druk en soms lig je bijna met je handdoek of liggend tegen je buren aan, maar nog steeds mooi.
  • Sa Trinxa, voor een lunch of borrel. Je vind Sa Trinxa op het strand van Las Salinas: het is een simpele beachclub zonder poespas. Het grote voordeel van Sa Trinxa is dat hier vaak in de middag een de staat te draaien…de beats worden steeds wat harder en langzaam ontstaat er een klein strandfeestje. Je kunt hier ook heerlijk mensen kijken.
  • La Paloma, voor een goede healthy lunch. Gelegen in San Lorenzo. Je zit hier in een mooie sfeervolle tuin. Je vindt hier veel gezonde maar lekkere gerechten op de kaart, zoals de huisgemaakte hummus (zie de foto onderaan). Tip: maak hier wel een reservering.
  • Amante Beachclub, onze favoriet voor een lunch met super uitzicht. Je vindt Amante bij Cala Sol de Serra. Personeel is heel vriendelijk en er staan zo veel heerlijke gerechten op de kaart, kiezen is lastig. Maak zeker een reservering.
  • La Oliva, sfeervol (en romantisch) dineren in Dalt Villa (oude gedeelte Ibiza stad). Hier zit het altijd vol, en dat is niet gek. Het is een super sfeervolle locatie, de foto’s zeggen genoeg. Een must do!
  • Sunset Ashram, sunset dineren! Blijft al jaren onze favoriet. Drink eerst een Mojito en sluit daarna aan aan tafel voor een goed diner terwijl de zon langzaam in de zee gezakt… zeker reserveren! Gelegen bij Cala Comte.
  • Giri café, voor ontbijt. Locatie: San Juan. Sfeervolle locatie, mooie tuin en hele fijne en healthy gerechten op de kaart.

Hummus – La Paloma

Share: