Ga jij naar Ibiza dit jaar? Zorg dan dat je een fijne huurauto huurt zodat je het hele eiland kan verkennen. Dit seizoen hebben we een aantal nieuwe auto’s te beschikbaar in het aanbod. Wat dacht je van de Land Rover Defender? Een supergave auto met lederen stoelen en 5+2 zitplaatsen.

Daarnaast is ook de Jeep Wrangler Sunrider met open dak een hele fijne auto om Ibiza te ontdekken! Lekker rondcruisen over het eiland, wind door je haren… Dat is toch genieten? Ook de Land Rover Discovery 5 en Mercedes GLB 200 D zijn nieuwe auto’s in het aanbod.

Zelf ben ik toch ook altijd gecharmeerd van Mini Cooper cabrio of de Audi A3 cabrio. Maar wij kiezen met ons gezin ook vaak voor een reguliere auto; die zijn er ook genoeg. Er is voor elk budget wel een auto te vinden. En ga je met een groepje vrienden naar Ibiza? We hebben ook Mercedes Benz autobusjes in het aanbod, waar je met 9 personen in kunt!

Als je een specifiek model wil zou ik je adviseren om op tijd je huurautop op Ibiza te regelen. Populaire modellen, cabrio’s, Jeeps of busjes worden vaak snel verhuurd.

Meteen een auto huren?

Vul dan het formulier in op deze pagina of stuur mij een mail. Geef hierin aan wanneer je een auto zoekt en wat je wensen zijn. Dan zorg ik ervoor dat je een voorstel per mail ontvangt. Geheel vrijblijvend. 

Share: