Wat is het toch fijn al die boeken over Ibiza! Ik word er – met name in de tijd dat je minder kon en kan reizen – zo blij van! Even lekker wegdromen… Net als het vorige boek van Linda van Rijn leest ook dit boek lekker makkelijk weg. Dit boek is vorig jaar al uitgegeven maar staat hier nog prominent in de kast en zelfs in mijn nieuwe B&B in Zeeland.

Linda van Rijn vind ik echt een fijne auteur om boeken van te lezen! Ze weet altijd weer pakkende en originele verhalen te schrijven. Vooral de verhalen die zich afspelen over Ibiza trekken uiteraard mijn aandacht. Dit verhaal gaat over Rosa, een vrouwelijke dj die alles heeft wat je kunt bedenken. Het verhaal krijg echter een spannende wending.. Rosa komt er achter dat ze zwanger is en daardoor leert ze haar vriend steeds beter kennen.. de spanning wordt langzaam opgebouwd en eindigt verrassend. Mijn mening: weer een heerlijk boek voor in de zomer in je tuin of op het strand!

Gegevens Ibiza club

Uitgeverij: Marmer
Auteur: Linda van Rijn
ISBN: 9789460684418
Aantal pagina’s: 320
Prijs: 15 euro

Te koop via bol.com

Het verhaal

“Rosa van Leeuwen, beter bekend als dj RedLion, heeft op haar dertigste bereikt waar anderen alleen maar van kunnen dromen. Haar muziek is meer dan succesvol, haar agenda staat standaard volgeboekt met optredens in de grote clubs van Ibiza en ze bezit een enorme villa op het eiland, waar ze sinds een paar jaar woont. Ook al kan ze haar leven makkelijk laten draaien om exclusieve feesten en peperdure champagne, toch kiest Rosa er liever voor wat meer op de achtergrond te blijven. Ze is dol op haar werk, maar besteedt haar vrije tijd het liefst aan haar zoontje Xavier van vier jaar. Met de vader van Xavier is ze niet meer samen, maar ze heeft inmiddels nieuw geluk gevonden bij Timo, een Nederlander die ook al jaren op Ibiza woont en die eigenaar is van een succesvolle club.

Maar dan zet een onverwachte gebeurtenis haar leven op scherp. Rosa begint zich af te vragen of ze Timo wel echt goed kent en of ze samen verder kunnen. En wie is de afzender van de onheilspellende berichten die ze krijgt? Wanneer ook Xavier betrokken wordt in de dreigementen, is er geen tijd meer te verliezen en zal de dader gevonden moeten worden. Maar hoe meer Rosa ontdekt, hoe meer zich de vraag opdringt of ze wel de juiste personen in vertrouwen neemt…”

Share: