Soms kom je van die handige reisgidsjes tegen waardoor je direct een vlucht naar Ibiza wil boeken. Time to momo IBIZA is er zo één! Welke regio je ook van plan bent om naar toe te gaan op Ibiza: Time to momo heeft diverse leuke routes met tips uitgezet.

Time to momo IBIZA

De reisgids is verdeeld in routes door Ibiza stad, de Santa Eularia regio, het Noord-Westen en Zuiden van Ibiza. Bij elke route vind je ook een handig kaartje met daarop de leuke plekjes uit de route gemarkeerd. Wat een grote pré is voor als je wellicht weinig tijd hebt: ze hebben ook de must-see hoogtepunten per gebied op een rijtje gezet. Zo weet je ook als Ibiza-groentje waar je naar toe moet 🙂

Ibiza stad – cc Time to momo

De tips in het boekje gaan over bezienswaardigheden, restaurants, shoppen en “leuk om te doen”. Daarnaast vind je – zoals in de meeste reisgidsen – ook praktische informatie over feestdagen, vervoer, hotels en clubs.

Kom je al regelmatig op Ibiza?

Ook als je al jarenlang naar Ibiza gaat en een Ibiza kenner bent (net als wijzelf), valt er nog veel te ontdekken door de tips in dit boekje. Verborgen restaurants bijvoorbeeld die je anders niet zou tegenkomen… Wij hebben in ieder geval al diverse nieuwe dingen op onze to-visit list staan na het lezen van deze reisgids!

Deze reisgids koop je voor slechts € 16,99 via bol.com

Share: