Het vorige boek over Ibiza van Kiki van Dijk  was er een die je niet meer kon weg leggen zodra je in dit boek begon. Na het succes van dit boek heeft ze nog een tweede boek geschreven: de erfenis. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit boek al even had liggen, maar door de lancering van deze nieuwe website en door een privé verhuizing, had ik dit boek even laten liggen… na alle dozen uitgepakt te hebben kon ik hem dan eindelijk lezen!

Ook dit boek grijpt je direct aan en je zit direct in het verhaal. Het boek gaat over fotograaf Dorien die samen in Nederland leeft met haar zoon Mick. Als Mick naar Ibiza wil ziet Dorien dit niet zitten, maar ze laat hem toch gaan. Als Mick op het eiland verdwijnt weet ze dat het foute boel is en raakt ze zelf verstrikt in een gevaarlijk spel..

Dit boek van Kiki van Dijk is weer een spannend boek die je moeilijk kan laten liggen zodra je er in begonnen bent.. Ik vond het een leuk boek! En het is altijd leuk om plekken van Ibiza in het boek tegen te komen. Je kunt je daardoor echt in het verhaal inleven 🙂 Een aanrader dus!

 

 

Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
Auteur: Kiki van Dijk
ISBN: 9789401606639
Aantal pagina’s: 287
Prijs: € 15,00
Te koop via: bol.com

Share: