Dit lijkt wel het jaar van de Ibiza reisgidsen te zijn 😉 De reisgids van Marco Polo is al weer de derde die ik onlangs tegenkwam. De lichte foto van Ibiza Stad die op de voorkant van deze reisgids staat nodigt je meteen uit om deze reisgids open te slaan. In deze reisgids vind je een uitneembare kaart waar de 15 beste Marco Polo Hightlights op gearceerd staan. In dit boekje vind je veel handige informatie over eten & drinken, shoppen, algemene inmformatie over flora, fauna, sport en nog veel meer. Ook kun je gericht zoeken naar informatie in een bepaald gedeelte of dorpje.

Dit is een heel volledig boekje waar je heel veel in kunt vinden; je vindt je alle evenementen op een rijtje, je vindt er handige links in en je kunt ook je Catalaanse talenkennis nog een beetje bijspijkeren 😉 Handig is dat zowel de hotels als de restaurants zijn verdeeld in verschillende prijsklassen; zo weet je precies wat je kunt verwachten.

marcopoloMijn eindconclusie: Ook deze reisgids zou ik zeker aanschaffen als je naar Ibiza gaat. Zelf nemen wij hem dit jaar ook zeker weten mee! Er staan vele leuke (en voor ons ook nieuwe) tips in.

De nieuwste uitgave boekje kun je hieronder bestellen. 

Veel plezier met je plannen maken, dit boekje doorlezen en je vakantie naar Ibiza!

Share: