Donderdag 25 juli mocht ik (Romy) namens Ibiza Gevoel naar de enige echte Martin Garrix bij Ushuaïa Ibiza. Nieuwsgierig naar mijn ervaring van deze avond? Lees dan verder!

Over Martin Garrix

Martin Garrix is nog maar 23 jaar en hij is in 2016, 2017 én 2018 uitgeroepen tot populairste DJ van het jaar door het Britse tijdschrift DJ Magazine. Begin juni viel de dj tijdens een show in Las Vegas. Hierdoor scheurde hij zijn enkelbanden. Hij cancelde al zijn optredens voor een maand en sinds begin juli staat hij weer op het podium. Dat hij een ongeluk heeft gehad, merkte je niets van tijdens zijn show. Hij kwam hinkelend het podium op, maar toen hij eenmaal achter de draaitafel stond, merkte niemand hier meer iets van.

De clubavond

De avond bij Ushuaïa begint officieel om 17:00 uur. Ik ben samen met mijn moeder geweest en wij besloten om rond 19:00 uur daar te zijn. Wij waren niet aan het begin al daar, maar we konden nog helemaal vooraan staan. We hebben nog twee voorprogramma’s gezien, waarvan ik van eentje de naam weet: DubVision. Dit was ook het voorprogramma dat ik het leukst vond. De dj die ik als tweede heb gezien draaide, voor mij, onbekende muziek. DubVision draaide bekendere nummers en kreeg het publiek meer in beweging. 

Een pluspunt van een avond bij Ushuaïa is dat alles precies op tijd gaat. Martin Garrix zou van 21:30 tot 23:00 uur optreden en je raadt het waarschijnlijk al… om precies 21:30 uur kwam hij, hinkelend, het podium op. Het feit dat hij niet goed kon lopen, hield hem niet tegen om enigszins mee te springen.

Martin Garrix zijn show

Martin Garrix draaide anderhalf uur lang alle bekende nummers van zichzelf en kreeg het publiek natuurlijk op deze manier al in beweging. Het was fantastisch om mee te genieten! Tegen elf uur gaf Martin Garrix aan dat hij zijn laatste liedje zou draaien, want precies om 23:00 uur was het afgelopen. Het is lastig om zijn show te beschrijven; het was namelijk een pure beleving! Het ene moment zag je rook en het andere moment kwam er van verschillende plekken vuur de lucht in. Erg gaaf! Bekijk de filmpjes voor een sfeerimpressie. (De kwaliteit is niet super: De beelden zijn wel gemaakt met mijn telefoon).

Sfeerimpressie Martin Garrix

Dresscode

Als laatste nog één tip: ga zo bloot mogelijk ;-). Ik droeg een normaal, leuk jurkje met driekwart mouwen, maar ik viel nogal op. Ik geloof dat ik een van de weinigen was die ‘zoveel kleding’ aan had. De dresscode bij Ushuaïa is, zoals ik bij de meeste mensen zag, zo bloot mogelijk en het liefst met glitters op het gezicht of in het haar. 

Share: