Op donderdag 8 september was voor ons de eerste keer “Ocean Beach Club”. De Ocean Beach Club vind je in San Antonio. San Antonio is vanwege het publiek – schaarsgeklede en vaak aangeschoten of luidruchtige Engelsen – niet onze favoriete plaats, maar aangezien we pal voor de deur werden afgezet voor de beachclub hebben we niet veel van San Antonio meegekregen.

Ik en mijn vriendin

De dag dat wij hier naar toe gingen was het weer echt perfect: strak blauwe lucht en lekker zonnig. Zoals elke vrouw twijfelden we nog van te voren wat we aan moesten; uiteindelijk toch maar gekozen voor een jurkje in het kader van “altijd goed”. Helaas werd het bij binnenkomst meteen duidelijk: wij waren behoorlijk overdressed. Bijna (lees 99%) iedereen van het publiek liep in badkleding, de dames in (extravagante) badpakken, retro bikini’s of soms zelfs in lingerie. Wij waren er best even van onder de indruk. Nieuwsgierig? Scroll dan even naar beneden voor wat beeldmateriaal.

Dresscode 😉

Het publiek dat er deze avond rondliep was voor zeker 80% Engels. Dat kon je ook wel zien aan het uiterlijk. Veel witte lijven in blote outfits 😉 wat we wel mooi en bijzonder vonden dat zo veel Engelse meiden er lak aan hebben hoe ze er uit zien, maar gewoon lekker gaan stappen in een niemendalletje. Dat doen veel Nederlandse (preutse) meiden toch niet. Wij liever ook niet hoor 😉

Hostessen

Qua muziek: Op de website hadden we van te voren gelezen dat deze avond een mix zou zijn van R&B, hip hop en house. We zijn lang niet tot het einde gebleven, maar het was in de tijd dat wij er waren toch vooral wel veel R&B. Je moet er van houden. Zelf houd ik meer van dance & house, maar we hebben ons toch goed vermaakt én gedanst 🙂

De sfeer tijdens het feestje was goed! Iedereen was in een goede en vrolijke stemming, de drankjes vloeiden rijkelijk en de dansvloer stond goed vol. Ook leuk dat je met je voetjes in het water kon dansen, een lekker zomers gevoel! Ideaal van dit feestje is ook dat het niet doorgaat tot in de vroege uurtjes (12.00 – 22.00 uur), wat erg fijn is als je de dag erna nog wat aan je dag wil hebben. Als R&B niet je muzieksmaak is, kijk dan van te voren welke muziek ze draaien. Het is zeker een keer een bezoekje waard, je kijkt je ogen zeker weten uit. Wij hebben veel gelachen om de hele sfeer, de mensen en alles er om heen maar hebben bovenal een hele leuke middag samen gehad.

 

Share: