YogaIbiza.nl organiseert relaxte retreats, waarbij ontspanning en genieten voorop staan. Ze werken met verschillende yogadocenten en yoga studios samen om de fijnste retreats te organiseren. Elke dag yoga, meditatie, workshops, volledige vegetarische/ veganistische culinaire verzorging, in een prachtige omgeving, daarvoor ben je bijYogaIbiza aan het juiste adres.

Soorten yoga die gegeven worden tijdens de retreats: Yin, Vinyasa Flow, Nidra, Restorative, Hatha. Oftewel voor ieder wat wils 🙂

De yoga lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden. Naast yoga krijg je verschillende inspirerende workshops aangeboden, uitstapjes en natuurlijk heb je ook genoeg tijd voor jezelf en tijd om het eiland te ontdekken.

De locatie waar de retreat wordt gegeven is afhankelijk van de groepsgrootte en het jaargetijde. YogaIbiza beschikt over diverse villa’s om de retreat te organiseren. Nieuwsgierig geworden en zien welke retreats er in 2019 worden georganiseerd? Check dan de website van YogaIbiza: http://www.yogaibiza.nl.

Share: